Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Skrastiņš aizvadījis savu 700.spēli NHL

Latvijas hokeja aizsargs Kārlis Skrastiņš ceturtdien aizvadīja savu 700.spēli Nacionālajā Hokeja līgā (NHL). Jubileju gan neizdevās nosvinēt ar uzvaru, jo Dalasas Stars ar 1:4 zaudēja Kolumbusas Blue Jackets hokejistiem.

Kristians Husēliuss guva divus vārtus un rezultatīvi asistēja vēl vienu vārtu guvumā, bet Blue Jackets hokejisti līdz otrā perioda vidum bija vadībā jau ar 4:0. Vienīgos vārtus dalasiešu labā otrā perioda beigās guva Maiks Modano.

Skrastiņš savā jubilejas spēlē nospēlēja nepilnas 16 minūtes, rezultativitātes punktus nenopelnīja, bet viņa lietderības koeficients saglabājās neitrāls.

1998.gada NHL draftā latviešu hokejistu ar kopējo kārtas 230.numuru izvēlējās Nešvilas Predators. Pirmajā gadā nospēlēja divas spēles, bet pēc tam sekoja pirmā pilnā sezona NHL. 700 spēlēs viņš guvis 27 vārtus un izdarījis 93 rezultatīvas piespēles.

Šosezon 20 spēlēs 35 gadus vecā Skrastiņa rēķinā ir piecas rezultatīvas piespēles. Interesanti, ka Skrastiņš šobrīd ir vienīgais aizsargs NHL, kurš šosezon vēl nav nopelnījis soda minūtes (vērtēti tiek tie hokejisti, kuri nospēlējuši vismaz 15 spēles).

Skrastiņš ir otrs visvairāk spēļu NHL aizvadījušais latviešu hokejists. Pirmajā vietā ir aizsargs Sandis Ozoliņš ar 875 spēlēm, bet trešais - vārtsargs Artūrs Irbe, kurš karjeras laikā NHL aizvadīja 568 spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi