Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Slovāku aizsargs Višņevskis tomēr neatrod iespēju palikt Bratislavas Slovan rindās, atgriezīsies NHL

Pieredzējušais slovāku aizsargs Ļubomirs Višņevskis, kurš pēc lokauta beigām nevēlējās atstāt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Bratislavas Slovan, tomēr atgriezīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas Islanders rīcībā. 

36 gadus vecajam Višņevskim ir spēkā līgums ar Islanders vienību līdz šī gada vasarai, bet NHL lokauta laikā viņš spēlēja Slovan komandā un vairākkārt paziņoja, ka vēlas tajā palikt līdz pat sezonas beigām. 

Višņevskis un Slovan komanda cerēja uz Islanders komandas atļauju vai KHL palīdzību, tomēr nevienu no tām nesaņēma, tāpēc hokejists devies uz Ziemeļameriku. 

"Ļubomirs atrisinājis personiskās problēmas, kas viņam neļāva pievienoties Islanders," izteicies hokejista aģents Nils Šihi. "Viņš ar nepacietību gaida brīdi, kad atgriezīsies Islanders rindās." 

Kā ziņots, NHL Spēlētāju asociācija un klubu īpašnieki pagājušajā nedēļā panāca vienošanos par jauna kolektīvā līguma noslēgšanu, tāpēc 19.janvārī sāksies jaunā līgas sezona, kas ritēs saīsinātā formātā. 

Višņevskis šosezon piedalījās 32 KHL regulārā čempionāta mačos, kuros izcēlās ar sešiem gūtajiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. 

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Slovan komanda ar 66 punktiem 42 mačos atrodas sestajā vietā. 

2012.gada vasarā Anaheimas Ducks komanda aizmainīja Višņevski uz Islanders vienību apmaiņā pret 2013.gada otrās kārtas drafta izvēles tiesībām. Spēlētājam šo sezonu bija paredzēts aizvadīt NHL, saņemot trīs miljonus dolāru (1,6 miljonus latu) lielu atalgojumu. 

Savas NHL karjeras laikā aizsargs pārstāvējis Losandželosas Kings, Edmontonas Oilers, Anaheimas Ducks un Ņujorkas Islanders. Pasaules spēcīgākajā līgā slovāku hokejists uz ledus izgājis 771 regulārā čempionāta cīņā un izcēlies ar 117 vārtiem un 333 rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi