Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sorokins Šveicē aizvadīs savu pēdējo pasaules čempionātu

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oļegs Sorokins Šveicē piedalīsies savā pēdējā pasaules čempionātā, sarunā ar aģentūru BNS sacīja hokejists.

"Domāju, ka šis man būs pēdējais pasaules čempionāts. Nezinu, nākotnē varbūt varēšu ekspertēt studijā, vai darīt kaut ko citu, bet ne hokejista statusā," iepriekš izskanējušo informāciju apstiprināja pieredzējušais aizsargs. Sorokins atvadas Latvijas izlasei pēc turnīra Šveicē gan vēl nedomā teikt, jo nākamā gada februārī izlasei vēl ir olimpisko spēļu turnīrs.

Savukārt pasaules čempionātā kādā no citiem gadiem viņš varētu spēlēt tikai tad, ja situācija ar aizsargiem būtu spiedīga. "Ja nu būs traki, nebūs kas spēlē, būs traumas. Ja treneri teiks, ka vajag palīdzēt, tad varbūt ka vēl sanāks spēlēt, bet šobrīd es domāju, ka šis man ir pēdējais," piebilda hokejists.

Uz savu septīto pasaules čempionātu Sorokins devās labā fiziskajā kondīcijā, jo gatavošanās procesā treneri labi saplānoja slodzes. "Svaigums ir, galvenais lai viņš uzturētos katru spēli. Lai nav tā, ka pa vienu spēli izlādējies un nespēj atgūties līdz nākamajai. Man šis nav pirmais čempionāts, pieredze ir uzkrāta, tāpēc domāju, ka šajā ziņā viss būs kārtībā," atzina Sorokins.

Viņš labprāt čempionātā izbaudītu pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju.

"Ļoti gribētos nospēlēt tā, lai mēs mierīgi tiktu tālāk[otrajā grupu turnīrā]. Gribētos izbaudīt atkal tās emocijas, kas bija iepriekšējos gados, kad fani bija apkārt autobusiem, kad pēc uzvarām tika dzīedāts. Izbaudīt kā tas ir, kad pēc uzvaras klausoties himnu skudriņas skrien pa muguru. Gribētos dabūt atpakaļ tās sajūtas, izjust visu - gan atmosfēru, gan uzvaru prieku," sacīja aizsargs, atzīstot, ka Latvijas izlasē ir izveidojies labs kolektīvs un sastāvs ir gana saspēlējies, tāpēc var cerēt arī uz labiem rezultātiem.

Latvijas izlase pasaules čempionātā pirmo spēli aizvadīs sestdien 25. aprīlī pret ASV izlasi, bet pēc tam spēlēs ar zviedriem un austriešiem. Lai tiktu otrajā kārtā savā apakšgrupā ir jāiekļūst trīs labāko skaitā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi