Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Sprukta pārstāvētā CSKA uzvar un kopvērtējumā apsteidz M.Rēdlihu un Lokomotiv

Latvijas hokeja izlases uzbrucēju Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētie klubi piektdien ar mainīgām sekmēm aizvadīja kārtējās KHL regulārā čempionāta cīņas.

Miķelis Rēdlihs Jaroslavļas Lokomotiv ceturtajā uzbrucēju virknējumā laukumā pavadīja deviņas minūtes un vienu sekundi, bet komanda ar 0:4 viesos kapitulēja Sanktpēterburgas SKA. Rēdlihs metienus pa vārtiem neizdarīja un zaudēja vienīgajā iemetienā. Komandai tas bija jau 8.zaudējums pēdējās 13 spēlēs. Pagājušās sezonas Rīgas Dinamo uzbrukuma līderis M.Rēdlihs 25 spēlēs iekrājis vien četrus (2+2) punktus un 10 soda minūtes.

Tikmēr Sprukts otro maču pēc kārtas palika ārpus Maskavas CSKA pieteikuma, bet komanda ar 3:1 uzveica Ņižņekamskas Ņeftehimik. CSKA tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas un devītā pedējos 11 mačos. Sprukts šosezon 36 mačos ticis pie sešiem (3+3) punktiem un sešām soda minūtēm.

Citā mačā pie kārtējās uzvaras tika Latvijas hokeja speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Maskavas Dinamo, kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja Ņižņijnovgorodas Torpedo. Tādējādi maskaviešiem izdevās pārtraukt divu zaudējumu sēriju, kas šosezon bija gadījusies pirmo reizi. Ar 85 punktiem 40 spēlēs Gagarina kausa īpašnieki turpina pakaļdzīšanos SKA.

Rietumu konferences kopvērtējumā CSKA ar 73 punktiem 38 mačos ir otrie, bet Lokomotiv ar identisku punktu bagāžu 39 spēlēs ieņem 4.vietu. Vadībā ar 86 punktiem 39 spēlēs ir SKA, kuri atrodas arī visas līgas līderpozīcijā.

Savukārt Austrumu konferences līderpozīciju ar 81 punktu 40 spēlēs pārņēmuši Magņitogorskas Metallurg, kas ar 3:0 uzveica Čeļabinskas Traktor. Visus trīs vārtus guva Jevgēņijs Malkins, bet Sergejam Mozjakinam trīs rezultatīvas piespēles. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi