Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Sprukts noguruma dēļ nespēlēs pasaules čempionātā

Latvijas hokeja izlases centrs Jānis Sprukts noguruma dēļ neplāno piedalīties maijā paredzētajā pasaules čempionātā Minskā, izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks pastāstījis sarunā ar Latvijas avīzi.

Jaroslavļas Lokomotiv klubā sezonu aizvadījušais Sprukts esot noguris un viņa nostāja šajā jautājumā ir strikta. Tiesa, Baldonieks neizslēdza iespēju, ka uzbrucējs varētu pārdomāt - laika vēl daudz. Uzbrucējs šosezon savainojuma dēļ Lokomotiv rindās aizvadīja vien 32 mačus (14 regulārajā turnīrā, 18 play-off), kopumā gūstot divus vārtus un atdodot deviņas rezultatīvas piespēles. Lokomotiv komanda pēc neizteiksmīga regulārā turnīra spēja sasniegt KHL Rietumu konferences finālu. Tikmēr februārī olimpiskajā turnīrā 32 gadus vecais Sprukts piecās spēlēs izcēlās ar četriem (2+2) punktiem.

Kā zināms, ceturtdien un piektdien Latvijas hokejisti aizvadīja divas pārbaudes spēles Somijā, abos mačos ar identisku 1:5 kapitulējot mājiniekiem. Pēc šīm spēlēm no treniņnometnes atskaitīti Artūrs Kuzmenkovs, Miks Lipsbergs un Edgars Kļaviņš, bet treniņiem pievienosies pieredzējušie Lauris Dārziņš, Mārtiņš Cipulis un Armands Bērziņš. Pirmdienas treniņā Dārziņš un Bērziņš vēl nepiedalās, bet uz ledus kopā ar Cipuli ir arī Rīgas Dinamo uzbrucējs Miks Indrašis, kā arī Artūrs Mickēvičs un Kaspars Saulietis, kuriem noslēgusies sezona Krievijas Augstākajā līgā.

Turpinās pārrunas ar citiem, kuriem nupat noslēgusies sezona - Artūru Kuldu, Kasparu Daugaviņu un Miķeli Rēdlihu.

Nākošās pārbaudes spēles notiks 18. un 19.aprīlī Rīgā, kad šeit viesosies Oļega Znaroka vadītā Krievijas izlase. 

Ziemeļamerikā NHL regulārais čempionāts beidzies Bufalo Sabres - tas nozīmē, ka drīzumā izlasei pievienosies galvenais treneris Teds Nolans un jaunais uzbrucējs Zemgus Girgensons. Vārtsargs Kristers Gudļevskis šobrīd ir Tampabejas Lightning nometnē un, visticamāk, tajā vēl kādu laiku uzkavēsies. Jau trešdien sākas Stenlija kausa izcīņa, bet Lightning pamatvārtsargs Bens Bišops guvis kārtējo savainojumu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi