Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Sprukts uz mēnesi pievienojies Latvijas čempioniem Kurbads

Pieredzējušais Latvijas hokejists Jānis Sprukts uz vienu mēnesi pievienojies Latvijas čempionamKurbads, vēsta klubs.

Pašlaik 35 gadus vecais Sprukts Kurbadā debitēs jau trešdien Optibet Hokeja līgas (OHL) spēlē pret citu pagājušās sezonas finālisti Mogo.

"Ar kluba vadību atradām kopīgu valodu un panācām vienošanos uz mēnesi ilgu periodu. Pēc tam skatīsimies kā būs. Palīdzēsim viens otram - man iesākt sezonu, bet klubam sasniegt mērķus, kas tuvākā mēneša laikā ir skaidri - iekļūt nākamajā kārtā Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālajā kausā un uzvarēt spēles Latvijas čempionātā," teica Sprukts, kurš ar Kurbadu pirmo treniņu aizvadījis pirmdien no rīta.

Sestdien Sprukts vērojis Kurbada spēli pret Zemgale/LLU, ko vienība pieveikusi ar 3:1.

"Kolektīvs ļoti labs, čaļi forši, vairumu pazīstu jau ilgāku laiku. Jaunākos zinu mazāk, bet viss būs kārtībā. Tagad viss ir tikai darba jautājums," uzskata Sprukts.

Kurbads no 20. līdz 22.oktobrim rīkos Kontinentālā kausa otrās kārtas B grupas cīņas, kur sacentīsies Narva (Igaunija), Donbass (Ukraina) un Tychy (Polija) komandām.

B apakšgrupas uzvarētāja iekļūs turnīra trešās kārtas D apakšgrupā, kas 17.-19.novembrī sacentīsies Dānijā. Šajā grupā būs arī mājiniece Rungsted, vārtsarga Ervīna Muštukova pārstāvētā Lielbritānijas komanda Šefīldas Steelers un Minskas Junostj no Baltkrievijas.

Jaunās sezonas sākumā Sprukts bija bez līguma. Viņš starpsezonā tika saistīts ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas Dinamo, tomēr abas puses vienošanos nepanāca. Iepriekšējā sezonā uzbrucējs palīdzēja Itālijas vienībai Ritten Sport triumfēt Alpu līgā un vietējā čempionātā.

Sprukts kopumā piedalījies 12 pasaules čempionātos, tostarp šogad, kad Latvijas izlasē sešos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Savas karjeras laikā Sprukts aizvadīja 14 spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Floridas Panthers sastāvā, bet 2009.gadā viņš pievienojās Rīgas Dinamo. Pēcāk hokejists karjeru turpināja KHL vienībās Maskavas CSKA un Jaroslavļas Lokomotiv, kā arī Šveicē un Slovākijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi