Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Šremps: Jānotic saviem spēkiem

“Es nevaru pateikt, kāpēc tā notika atkal. Cik daudz vārtu mums ir jāgūst, lai mēs beidzot uzvarētu? Mēs ļoti daudz kļūdījāmies laukuma vidusdaļā. Viņi ienāk mūsu zonā un atkal ir bīstama situācija. Viņi divus vai trīs vārtus guva no vārtu priekšas, no vidus. To nedrīkst pieļaut! Tādus metienus Mikaels Telkvists nevar atvairīt,” pēc Rīgas Dinamo piektā zaudējuma pēc kārtas KHL regularajā čempionātā sacīja rīdzinieku uzbrucējs Robs Šremps.

Kā vēstīts, otrdienas vakarā dinamieši ar 3:5 piekāpās Austrumu konferences līdervienībai Čeļabinskas Traktor.

“Man pēdējā laikā rodas sajūta, ka tikai citas ir labas komandas. Mēs arī esam ļoti laba komanda. Mums ir atzīstams sniegums laukumā. Nav jāskatās, vai citā komandā ir Ovečkins vai kāds cits - mēs joprojām esam laba komanda. Komanda ar cīņassparu, ar spēcīgu raksturu, bet problēma, visticamāk, ir tur, ka mēs paši tam neticam. Pēc katras spēles cilvēki runā, cik labs bija pretinieks, bet mēs arī esam laba komanda! Tā ir lieta, kura mums jāsaprot un kārtīgi tai jānotic. Mums bija iespējas šovakar būt priekšā. Bet mēs pieļāvām kļūdas, kuras mums maksāja spēli,” vienības oficiālajā interneta mājas lapā citēts amerikāņu hokejists.

Ar 20 spēlēs iegūtiem 17 punktiem Rīgas Dinamo ieņem pēdējo, 14.vietu Rietumu konferencē, bet visas līgas kopvērtējumā apsteidz vienīgi savus nākamos pretiniekus Jekaterinburgas Avtomobilist. Šis mačs notiks piektdien Liepājā. Pēc tam pirmdien Maskavā jātiekas ar Gagarina kausa ieguvējiem Dinamo, bet trešdien Sanktpēterburgā duelis pret SKA, kas šobrīd rāda iespaidīgo sniegumu visā līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi