Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Stenlija kausa īpašnieki Penguins piedzīvo pirmo zaudējumu sezonā

Kolorado Avalanche kapteinis Gābriels Landeskogs pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pagarinājumā guva vārtus, sarūpējot pērnās sezonas Stenlija kausa īpašniecei Pitsburgas Penguins pirmo zaudējumu sezonā.

Avalanche viesos uzvarēja ar rezultātu 4:3 (2:2, 0:0, 1:1, 1:0), tiekot pie otrās uzvaras sezonā.

Vēl septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Avalanche atradās iedzinējos ar 2:3, bet tad Landeskogs vairākumā ar metienu no iemetienu apļa panāca izlīdzinājumu. Pirmajās 60 minūtēs uzvarētājs netika noskaidrots, tādējādi bija jāaizvada pagarinājums. Papildlaika 22.sekundē Landeskogs no vārtu priekšas pārmeta pāri ripu Penguins vārtsarga Marka Andra Flerī plecam, izraujot viesiem uzvaru, bet pretiniekiem sarūpējot pirmo zaudējumu sezonas trešajā spēlē.

Landeskogs šajā spēlē tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.

"Pats svarīgākais, ka šovakar izcīnījām divus punktus. Ir patīkami dot savu ieguldījumu uzvarā, bet tas viss rodas no darba ētikas un katru dienu atstrādātām smalkām niansēm," pēc uzvaras teica zviedru uzbrucējs.

Vēl vienā NHL mačā Stenlija kausa fināliste Sanhosē Sharks rezultatīvā spēlē ar rezultātu 4:7 (1:1, 0:2, 3:4) viesos piekāpās Ņujorkas Rangers. Ņujorkas vienības labā ar vārtu guvumiem izcēlās septiņi dažādi spēlētāji, bet mača rezultatīvākais hokejists bija Sharks uzbrucējs Džo Pavelskis, kurš ar precīzu metienu un trim rezultatīvām piespēlēm piedalījās visos savas komandas vārtu guvumos.

Tikmēr Detroitas Red Wings savu skatītāju priekšā ar rezultātu 5:1 (3:0, 0:1, 2:0) pārspēja Otavas Senators. Uzvarētājiem ar hat-trick izcēlās aizsargs Maiks Grīns.

Savukārt Bostonas Bruins viesos ar 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) apspēlēja Vinipegas Jets.

Jau vēstīts, ka latviešu uzbrucēja Zamgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda sezonu iesākusi ar vienu uzvaru divās spēlēs, bet pie punktiem pirmajos mačos nav tikušas tikai Kolumbusas Blue Jackets un Losandželosas Kings komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi