Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Stenlija kauss: Vašingtona nonāk bezdibeņa malā

NHL regulārā turnīra uzvarētāji Vašingtonas Capitals, kuri pirms Stenlija kausa izcīņas sākuma tika minēti kā vieni no galvenajiem favorītiem uz titulu, pēc trešdienas zaudējuma nonākuši bezdibeņa malā. Austrumu konferences pusfināla sērijas ceturtajā spēlē Vašingtona viesos ar 2:3 papildlaikā atzina Pitsburgas Penguins pārākumu, bet visā sērijā līdz četrām uzvarām nonākuši iedzinējos ar 1-3.

Aizvadītajā spēlē Džejs Bīgls jau 3.minūtē izvirzīja vadībā viesus, tomēr Trevors Deilijs un Mets Kalens turpinājumā panāca vadību Pitsburgai (2:1). Otrās trešdaļas izskaņā Džons Karlsons rezultātu izlīdzināja, bet pamatlaika atlikušajās vairāk kā 23 minūtēs tas vairs nemainījās. Jau pašā papildlaika ievadā veiksme uzsmaidīja Penguins uzbrucējam Patrikam Hornkvistam, kurš pārtvēra Vašingtonas aizsarga neveikli pasisto ripu un guva savus piektos vārtus pēcsezonā - 3:2. 

Sērijas piektā un, iespējams, pēdējā spēle sestdien notiks Vašingtonā. Pitsburga nu uzvarējusi jau trijos mačos pēc kārtas.

Otrā Austrumu pusfinālā Tampabejas Lighting ar 2-1 uzvar Ņujorkas Islanders. Tikmēr Rietumos ar šādiem pat rezultātiem savās sērijās ir priekšā Sentluisas Blues (pret Dalasas Stars) un Sanhosē Sharks (pret Nešvilas Predators). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi