Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šuplers: Bijis pārāk saspringts spēļu grafiks

Rīgas Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers atzinīgi izteicās par trešdien aizvadīto spēli ar HK MVD (2:4), taču norādīja uz spēka trūkumu cīņas beigās, ko skaidroja ar pārāk saspringto spēļu grafiku."Pirmo periodu mēs zaudējām. Ielaidām mazākumā pēc pašu kļūdas. Otrajā periodā mēs atgriezāmies spēlē.

Spējām gūt vārtus. Šajā trešdaļā izveidojām vairākus vārtu gūšanas momentus. To bija vairāk nekā pieci! Šādu momentu realizācija izšķir rezultātu," komentēja Šuplers. "Pēdējā periodā mums pietrūka svaiguma. Spēlējām trijos pieciniekos. Taču situāciju labot neizdevās. Spēle bija interesanta. Puiši centās. Taču mums ir bijis pārāk saspringts spēļu grafiks," Šuplers citēts HK MVD mājas lapā.Tikmēr HK MVD galvenais treneris Oļegs Znaroks klāstīja, ka komanda aizvadījusi trīs pilnīgi atšķirīgus periodus. Īpaši viņš atzīmēja vārtsargu Maiklu Gārnetu, kurš spēles vidusdaļā vairākkārt glābis komandu no drošiem vārtu zaudējumiem. "Piekrītu, ka spēle izvērtās ļoti interesanta. Pirmajā periodā mēs nospēlējam vareni. Tieši tā, kā ir jāspēlē. Otro periodu mēs pazaudējām pilnībā. Labi, ka ka lieliski nospēlēja vārtsargs. Pēdējā periodā guvām vārtus vairākumā un līdz ar to "izvilkām" spēli."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi