Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šuplers Dinamo zaudējumā CSKA vaino neveiksmīgi nospēlētu pirmo trešdaļu

Rīgas "Dinamo" otrdien piedzīvotajā zaudējumā pret Maskavas CSKA hokejistiem laukuma saimniekus iegāza neveiksmīgi aizvadīta pirmā trešdaļa, uzskata mājinieku galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Pirmā trešdaļa bija izšķiroša, turklāt pēdējā periodā neizdevās realizēt pašu radītās vārtu gūšanas iespējas, žurnālistiem pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles teica Šuplers. "Dinamo" ātri ielaida divus vārtus, un tas cīņas gaitu mājiniekiem pagriezis nelabvēlīgā virzienā.

Laukuma saimniekiem pirmajā trešdaļā pietrūka aktivitātes un kustības laukumā, neveiksmīgā cīņas sākuma cēloņus atklāja Šuplers. Viņš pastāstīja, ka otrajā trešdaļā "Dinamo" jau spēlēja labāk, bet pēdējā periodā parādīja labas prasmes vārtu gūšanas situāciju izveidošanā. Taču visas iespējas palika neizmantotas.

"Beigās pietrūka arī veiksmes, fortūnas...," rezumēja Šuplers. "Taču dzīve turpinās," viņš piebilda, atgādinot, ka komandai jāgatavojas regulārajā sezonā atlikušajām trijām spēlēm, nākamā no kurām būs 16.februārī pret Ufas "Salavat Julajev".

Savukārt Maskavas CSKA galvenais treneris Sergejs Ņemčinovs spēli nosauca par spraigu un interesantu, kā arī sprieda, ka skatītājiem tā patikusi. Viņš uzsvēra, ka CSKA hokejisti laukumā devās labā noskaņojumā un cīnījās viens par otru, parādot spēcīgu komandas garu. "Tāpēc arī uzvarējām," viņš paziņoja, uzteicot savus spēlētājus par izturību spēles beigās, kad "Dinamo" vētraini uzbruka.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" hokejisti cīņā pret CSKA zaudēja ar 1:2 un palaida garām iespēju trīs spēles pirms regulārās sezonas beigām garantēt sev vietu KHL izslēgšanas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi