Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šuplers gandarīts par Dinamo hokejistu pašaizliedzību

Rīgas "Dinamo" otrdien parādīja raksturu un ar pašaizliedzību spēja izcīnīt uzvaru pār Novokuzņeckas "Metallurg", pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles teica uzvarētāju galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

"Dinamo" hokejisti no sirds centās, labi nospēlēja aizsardzībā un izlika pilnīgi visus spēkus, lai uzvarētu, žurnālistiem pavēstīja Šuplers. "Esmu priecīgs par komandu," viņš teica. Ceļu uz uzvaru mājiniekiem pavēra labs spēles sākums, kad līdz pirmā puslaika vidum izdevās izvirzīties vadībā ar 2:0, piebilda treneris.

Tuvojoties spēles beigām, kad rezultāts bija 3:1, sekoja tāda kļūda aizsardzībā, kādas galotnē nedrīkst pieļaut, sprieda Šuplers. Tomēr ar pašatdevi "Dinamo" hokejisti spēja nosargāt uzvaru un tukšos "Metallurg" vārtos iemeta vēl ceturto ripu.

Šuplers vēlreiz pieminēja daudzos savainojumus komandā, kas liedz "Dinamo" parādīt visu, ko spēj. Ronaldam Cinkam ir mugurkaula trauma, un Šupleram vēl nav zināms, kad uzbrucējs varētu atgriezties sastāvā. Arī par Laura Dārziņa atgriešanos pēc iepriekšējā spēlē gūtās traumas skaidrības vēl nav.

Jau ziņots, ka ar uzvaru 4:2 pār Novokuzņeckas klubu "Dinamo" pārtrauca piecu zaudējumu sēriju KHL čempionātā un pameta pēdēju vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Aptauja

Vai Šuplers būtu jāatbrīvo no Rīgas Dinamo galvenā trenera amata?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi