Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šuplers: Paldies puišiem par parādīto raksturu

Kontinentālās hokeja līgas komandas Rīgas Dinamo galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc Gagarina kausa otrās kārtas trešās spēles ar HK MVD (3:1) uzteica spēlētājus par parādīto raksturu un pateicās līdzjutējiem par atbalstu. Gan Šuplers, gan HK MVD vadītājs Oļegs Znaroks bija vienisprātis, ka spēles likteni lielā mērā izšķīra rīdzinieku trešie vārti.

«Pie rezultāta 2:1 otrajā trešdaļā varējām izlīdzināt, taču neizmantojām vairākas labas iespējas,» norādīja Znaroks. Šuplers papildināja kolēģi, atzīstot, ka šajā situācijā varēja sanākt visādi – HK MVD hokejisti netrāpīja tukšos vārtos. Uz jautājumu par Edgara Masaļska varējumu pirmdienas spēlē Šuplers atbildēja: «Masaļskis stāvēja [vārtos], ķēra [ripas], kopumā labi spēlēja.»

Slovāku speciālists nevēlējās publiski komentēt Marcela Hosas nevajadzīgos noraidījumus. «Jau pārtraukumā izrunājāmies, taču tas lai paliek starp mums. Komandai viņš vajadzīgs laukumā, nevis uz soliņa,» Šuplers noraidīja iespēju regulārā turnīra labāko vārtu guvēju atstāt rezervē.

Par spīti zaudējumam Oļegs Znaroks sacīja, ka nekas briesmīgs nav noticis. «Puiši cīnījās, taču hokejs ir hokejs. Šobrīd jau gatavojamies nākamajai spēlei.» Aicināts izskaidrot biežos noraidījumus pirmajā trešdaļā, viesu treneris atzina, ka komanda nav tikusi galā ar uzdevumiem vidējā zonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi