Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Šuplers: Situācija ir nepatīkama, bet biju tai gatavs

Nu jau bijušais Maskavas CSKA hokeja kluba galvenais treneris Juliuss Šuplers žurnālistiem atzinis, ka bijis pārsteigts par atlaišanu, tomēr ar komandu viņi šķīrušies draudzīgi. Kamēr darba attiecības netiks izbeigtas oficiāli, Šuplers negrasās nākt klajā ar kādiem paziņojumiem, vēsta Krievijas mediji.

„Par atlaišanu uzzināju šorīt deviņos no rīta, kad ierados darbā. Ģenerālmenedžeris Sergejs Ņemčinovs sacīja, ka ar komandu vairs turpmāk nestrādāšu,” žurnālistiem sacīja Šuplers. „Situācija ir nepatīkama, taču biju tai gatavs.”

Slovāku speciālists atzina, ka ar rokasspiedienu atvadījies no saviem spēlētājiem un cer, ka viņi šķīrušies kā draugi. „Uzdevums ir izpildīts, komanda iekļūs play-off, bet darba devējs vienmēr var atrast iemeslus, lai darbinieku atlaistu.” Treneris šovakar paredzēto spēli ar Maskavas Dinamo klātienē neapmeklēs, bet skatīsies TV.

Tikmēr savu viedokli par Šuplera atlaišanu jau paspējušas izteikt vairākas Krievijas hokeja autoritātes. Boriss Mihailovs atzina, ka nav pārsteigts: „Viss uz to gāja, CSKA rādīja neorganizētu spēli. Šuplers nespēja vadīt komandu. Kas attiecas uz Bucajevu [galvenā trenera vietas izpildītājs – red.], viņš ir īslaicīga figūra. Pabeigs šo sezonu, bet uz nākamo uzaicinās pieredzējušu speciālistu.”

CSKA Goda prezidents Viktors Tihonovs sacīja, ka tas nav bijis nekas negaidīts. „Ja komanda čempionātā atrastos pirmajā, otrajā vietā, tad – jā, tas būtu negaidīti. Vairāk man nav ko sacīt,” skops komentāros bija krievu hokeja leģenda.

Juliuss Šuplers no amata tika atbrīvots trešdienas rītā pēc CSKA vadības sanāksmes. Ar 52 spēlēs iegūtiem 68 punktiem CSKA Rietumu konferencē ieņem 8.vietu, tomēr vēl nav oficiāli kvalificējies izslēgšanas mačiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi