Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šuplers: spēle skatītājiem noteikti bija interesanta

Rīgas Dinamo hokeja kluba galvenais treneris Juliuss Šuplers pēc pārliecinošās uzvaras 4:0 pār Jekaterinburgas Avtomobilist bija gandarīts gan par rezultātu, gan komandas parādīto sniegumu.“Ļoti labi spēlējām uzbrukumā. Aizsardzībā bija kļūdas, taču tas ir pieļaujams tik ātrā spēlē. Izveidojām daudz vārtu gūšanas momentu, taču ļoti labi nospēlēja viesu vārtsargs.

Katrā ziņā spēlē skatītājiem noteikti bija interesanta.”Īpaši Šuplers izcēla vārtsarga Masaļska veiksmīgo sniegumu, kā arī par aktivitāti uzteica jaunos hokejistus, sevišķi Bukartu.Veiksmes faktoru, ņemot vērā, ka divas ripas Avtomobilist vārtos ieslīdēja rikošetā no pašu aizsargiem, Dinamo vadītājs negribēja izvirzīt pirmajā plānā: “Jā, divi vārti sanāca it kā nejauši. Taču nevar gūt vārtus, ja nemet pa vārtiem!”Avtomobilist galvenais treneris un Šuplera draugs Mareks Sikora atzina, ka rīdzinieki izcīnījuši pelnītu uzvaru.“Daļēji mani apmierināja tikai pirmā trešdaļa, otrajā un trešajā mūsu spēle bija nebaudāma. Pa visu spēli izveidojām tikai vienu vārtu gūšanas momentu – un to pašu aizsargs Teļukins, izslidojot viens pret vienu… Šodien neparādījām nekā no tā, ko spējam.”Sikora sūkstījās par komandas zemo rezultativitāti pēdējā laikā: “Gūstot vienus vai negūstot nevienus vārtus, uzvarēt nav iespējams.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi