Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šuplers: spēlētājiem ir zudusi pārliecība

Lai gan Baris kluba hokejisti iepriekš jau bija izcīnījuši divus punktus KHL čempionāta spēlē pret Omskas Avangard, komandas galvenais treneris Andrejs Šajanovs īpaši izcēla trešdien pār Rīgas Dinamo izcīnītās uzvaras (4:2) nozīmi.“Šī spēle mums bija ļoti svarīga. Bijām ļoti nopietni noskaņojušies uz smagu cīņu jau no paša spēles sākuma.

Galvenie panākuma iemesli ir tas, ka stabili nospēlējām aizsardzībā un izmantojām pretinieku kļūdas. Otrais vārtu guvums, kad ripu iemetām uzreiz pēc iemetiena, nebija mājas darbs – vienkārši kļūdījās Dinamo aizsargs (Svets).”Rīgas Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers preses konferencē turpināja kolēģa domu par kļūdu izšķirošo nozīmi mačā: “Pirmajā periodā ielaidām pēc pašu kļūdas savu vārtu priekšā. Un arī otrā un trešā ripa bija uz kļūdu rēķina. Tajā pašā laikā mums bija 5 – 6 tīri vārtu gūšanas momenti, bet tie netika izmantoti. Trešās trešdaļas vidū pārgājām uz spēli ar trim maiņām, tas pozitīvi ietekmēja komandu.” Šuplers arī atzina, ka spēlētājiem ir nedaudz zudusi pārliecība, un uz tā rēķina tiek pieļautas tādas kļūdas, kādas nedrīkstētu būt. “Šajā jomā būs jāstrādā, un būs arī izmaiņas sastāvā,” izteicās treneris, paziņojot, ka izbraukuma spēlēs Dinamo komandai pievienosies Armands Bērziņš, kurš Maskavā pirms spēles ar Spartak pievienosies tieši no Minskas.Uz jautājumu, vai Hosa netika pārslogots, visu maču spēlējot divās maiņās, Šuplers atteica, ka citas iespējas viņam neesot bijis. “Ja mums būtu vēl viena laba līmeņa maiņa, kādas ir citās komandās, tad tā būtu. Kluba stratēģija ir vērsta uz jauno hokejistu iespēlēšanu. Bet Vilkoitam ir trauma, Hartmanis vēl netiek sastāvā un arī Bukartam pagaidām ir dota iespēja sevi parādīt Dinamo otrajā komandā. Savukārt Bērziņš ir centra uzbrucējs, tāpēc mums pat nebija izvēles, ko pieteikt šodienas spēlei – rezervē mums ir divi aizsargi...”Šuplers arī tika lūgts novērtēt Sanda Ozoliņa sniegumu. “Vajadzīgs laiks, lai pēc tik ilgas nespēlēšanas viņš uz ledus iegūtu pārliecību. Mums visiem ir vajadzīga pacietība,” tā treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi