Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šuplers: zaudējums tādai komandai jaunajiem hokejistiem dod milzu pieredzi

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc trešdien piedzīvotā zaudējuma ar 0:2 pret Sanktpēterburgas SKA, preses konferencē atzina, ka šādās neveiksmēs var saskatīt arī pozitīvo, jo cīņās pret tik pieredzējušiem hokejistiem jaunie "Dinamo" puiši gūst milzīgu pieredzi.

Šuplers uzsvēra, ka SKA ir ļoti laba komanda ar pieredzējušiem spēlētājiem, kuri nepiedod kļūdas. "Viņi izmantoja divas mūsu taktiskas kļūdas. Komanda centās, cīņā atdeva visu, lai gan bija grūti, jo pretinieks spēlēja ļoti meistarīgi. Mēs izveidojām momentus, taču nerealizējām tos," atzina treneris, uzteicot arī pretinieku vienības vārtsarga Roberta Eša spēli.

Tomēr katrā zaudējumā varot atrast arī noderīgo, un šoreiz tā ir pieredzes gūšana, jo īpaši gados jaunajiem puišiem. "Tā viņiem ir pamatīga skola," piebilda Šuplers.

Skaitliskajā vairākumā komandai nav izdevies cerētais, jo SKA meistarīgi darbojušies aizsardzībā. "Viņi ļoti labi kustējās, nedeva mums tīri iemest," piebilda treneris. Šuplers norādīja, ka spēlētāji ļoti grib gūt vārtus, cenšas un strādā treniņos, taču pagaidām viss kārtīgi neizdodas. "Strādāsim tālāk," norādīja Šuplers.

Kanādiešu uzbrucējs Adrians Fosters jau cetutdien piedalīsies treniņā, bet piektdien Liepājā pret Čerepovecas "Severstaļ" jau spēlēs.

Sanktpēterburgas SKA galvenais treneris Berijs Smits atzina, ka komanda apzinājusies, ka to gaida grūta spēle, jo rīdzinieki labi spēlē savās mājās. "Pretiniekiem bija daudz izdevību, taču pietrūka veiksmes," sacīja treneris. Smits savus padotos slavēja par spēli aizsardzībā, un par sniegumu skaitliskajā mazākumā, jo pēdējā periodā izdevies izturēt mājinieku spiedienu. "Mums paveicās, viņiem[mājiniekiemi] nē, taču Rīga spēlēja ļoti labi," rezumēja SKA galvenais treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi