Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

TV6 arī šosezon nerādīs Rīgas Dinamo izbraukuma spēles

Sekojot iepriekšējā sezonā iedibinātajai kārtībai, arī jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā kanālā "TV6" būs redzamas tikai Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" mājas spēles.

Līdzās tam kanālā "TV5" būs redzamas "Dinamo" komandas mājas spēles ar komentāriem krievu valodā, savukārt Latvijas kluba izbraukuma mači būs redzami tikai "Viasat Sport Baltic" (VSB) kanālā. Kopumā VSB nodrošinās ap 180 KHL spēļu translācijas. 

Tikmēr nākamajā nedēļā "Arēnā Rīga" paredzētā tradicionālā starptautiskā turnīra "Latvijas Dzelzceļa" (LDz) kausa spēles ar "Dinamo" piedalīšanos translēs "TV6" un "TV5" kanāli, kas nodrošinās arī turnīra finālmača tiešraidi. 

Kā zināms, pērn starptautiskajā raidorganizāciju koncernā "Modern Times Group" (MTG) ietilpstošais "Viasat Broadcasting" pagarināja un paplašināja ekskluzīvās translāciju tiesības KHL Baltijas valstīs - pagarināts līgums ar KHL par TV un interneta tiesību iegādi Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kā arī iegādātas ekskluzīvas translāciju tiesības Latvijā līdz 2014./15.gada sezonas beigām. 

Tāpat pērn MTG līdzās Latvijas Televīzijai (LTV) ieguva tiesības pārraidīt 2014.gada ziemas olimpiskās spēles un 2016.gada vasaras olimpiskās spēles. 

"Viasat" kanāli nākamā gada Soču Olimpiādē sola pārraidīt katru sacensību sekundi, taču uz hokeja maču pārraidēm MTG ir unikālas tiesības, līdz ar to LTV Latvijas hokeja izlases spēlēm Sočos nevarēs sekot līdzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi