Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Vasiļonoks: Naumovam jābūt gatavam pat nakts melnumā

Hokeja izlases vārtsargu treneris Mihails Vasiļonoks pēc svētdienas rīta iesildīšanās treniņa norādīja uz izmaiņām treneru plānā attiecībā uz vārtsargiem. “Sākotnēji tik tiešām bijām domājuši, ka Edgars Masaļskis (28 gadi) spēlē pret Kanādu vārtos būs tikai pirmo periodu. Tā teikt, lai nepazaudētu spēles garšu. Pēc izrunāšanās ar viņu pieņēmām lēmumu, ka Masaļskis spēlēs visu laiku, ja, protams, nebūs nekādu ekscesu.”

Izlases otrais numurs šajā čempionātā ir 39 gadus vecais Sergejs Naumovs. “Protams, ka Sergejs arī gribēja ieņemt vietu vārtos. Sākotnēji, kad viņam paziņojām par izmaiņām, viņš bija nedaudz sašutis. Tomēr Sergejam ir iekrāta tik liela pieredze, ka viņam ar savu meistarību jābūt gatavam jebkurā diennakts laikā stāties vārtos. Kaut vai nakts melnumā.” Naumovs ilgu laiku otrais numurs izlasē jau bija aiz Artūra Irbes.

Pēc Vasiļonoka domām spēlē pret Kanādu uz vārtsarga pleciem atkal gulsies liela slodze, taču Masaļskim ripu krusa pirms apakšgrupas svarīgākā mača ar Slovēniju nekaitēšot. “Edgars atzina, ka viņam pat labāk patīk, ja spēlē ir 50, nevis 20 metienu. Tad visu laiku esi spēles ritmā un nav laika citām domām. No savas pieredzes zinu, ka mans arī visu laiku patika spēlēt.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi