Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vēbers uz 14 gadiem pagarina līgumu ar Nešvilas Predators

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Nešvilas Predators vienojusies ar vienu no līgas labākajiem aizsargiem Šī Vēberu par līguma parakstīšanu uz 14 gadiem, otrdien apstiprināja vienība.

Šajā laikā Vēbers nopelnīs 110 miljonus ASV dolāru (63,8 miljonus latu). Nākamajā sezonā 26 gadus vecā aizsarga alga būs 14 miljoni dolāru (8,12 miljoni latu). Šis kļuvis par lielāko noslēgto darījumu Predators komandas pastāvēšanas vēsturē.

Vēberu savā īpašumā vēlējās iegūt arī Filadelfijas Flyers komanda, kas viņam pagājušajā nedēļā piedāvāja līgumu uz 14 gadiem, kura kopējā summā pārsniedza 100 miljonus ASV dolāru (58 miljonus latu).

Tomēr, tā kā Vēbers bija ierobežoti brīvais aģents, tiesības uz viņu piederēja Predators komandai, kas otrdien nolēma paturēt aizsargu savā sastāvā un piedāvāja viņam labākus līguma nosacījumus nekā Flyers.

Iepriekšējā sezonā Vēbers piedalījās 78 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 19 vārtus, veica 30 rezultatīvas piespēles un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +21. Savukārt desmit Stenlija kausa izcīņas mačos viņa kontā divi precīzi metieni un viena piespēle.

Karjeras laikā Vēbers trīs reizes piedalījies NHL Visu zvaigžņu spēlē, kā arī 2010.gadā kļuva par olimpisko čempionu Kanādas izlases sastāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi