Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Vilsons: Katrā spēlē pa trim vārtiem negūsi, bet šo ātri jāaizmirst

Rīgas Dinamo kanādiešu uzbrucējs Kails Vilsons mačā pret Doņeckas Donbass (4:2) ceturtdien izcēlās ar trim vārtu guvumiem jeb hettriku. Intervijā kluba interneta mājas lapai viņš atzīst, ka šis panākums pēc iespējas ātrāk jāaizmirst un jāsoļo tālāk.„Pēc šādām spēlēm pats grūtākais ir šo patīkamo mirkli, izcīnīto uzvaru, aizmirst.

Bet citu variantu nav, ja sēdēsim uz lauriem un ilgi priecāsimies, pilnīgi noteikti nākamajā spēlē dabūsim iekšā. Treneriem pagaidām mūsu galvas izdodas sakārtot. No šīs spēles ir jāņem pozitīvais – pārliecība, ticība, ka varam gūt vārtus. To, vai šī ir pirmā vai divpadsmitā uzvara, lai runā citi,” sacīja kānādietis, kurš kopā ar Sanktpēterburgas SKA Rīgā dzimušo uzbrucēju Viktoru Tihonovu nu dala līgas labākā snaipera godu - pieci precīzi raidījumi četros mačos.„Treneris bija priecīgs par mūsu spēju savākties un spēlēt savu spēli jau no pirmās trešdaļas. Kopumā, domāju, aizvadījām labu spēli un pratām izmantot savus momentus. Bet jāatzīst, ka viegli gan nebija. Doņecka mūs spieda ar lieliem spēkiem.”„Katrā spēlē pa trim vārtiem negūsi, šo mirkli jāizbauda. Bet, kā jau teicu iepriekš, arī ātri jāaizmirst. Komandā ir lielisks mikroklimats. Šīs smagās, grūtā cīņā gūtās uzvaras mūs vieno vēl vairāk.”„Uz spēles beigām Doņecka gan mūs kārtīgi spieda, bet vai radās šaubas par uzvaru šajā spēlē, kad viņi samazināja rezultāta starpību līdz 2:3? Šādi brīži sportā ir ļoti interesanti, pretinieks ieguvis vēl vienu elpu. Es neteiktu, ka biju pārliecināts, ka viņiem nekas neizdosies, jo kā jau teicu, sportā gadās visādi. Bet zinu to, ka biju pilnībā pārliecināts par komandas spēkiem, par to, ka mēs cīnīsimies par katru laukuma metru, lai nepieļautu viņiem paņemt kaut punktu. Šādi jāturpina arī Maskavā – galvenais,  ar vēsu prātu,” tā K.Vilsons.

Četrās spēlēs Rīgas Dinamo tikuši pie maksimāli iespējamajiem 12 punktiem un ieņem 3.vietu kā Rietumu konferences, tā līgas kopvērtējumā. Nākamā spēle sestdien Maskavā pret CSKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi