Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Zembergs par Dinamo: Intrigas mezglus meklējot

Jaunas sezonas priekšvakarā ir ierasta prakse šķetināt intrigas pavedienus. Rīgas Dinamo kontekstā galvenie jautājumi jau paliks nemainīgi. Proti, vai komanda arī piektajā KHL sezonā sasniegs izslēgšanas spēļu stadiju un cik labi lietaskoki būs vasarā nolīgtie ārzemnieki? Raudzīsim, kādi vēl varētu būt intrigas mezgli.

Telkvists vai Jučers? - gandrīz vai hamletisks jautājums uz mēles, paverot skatu vārtsargu virzienā. Piekrītu, ka liepājnieks Māris patlaban ir priekšā zviedram Mikaelam, taču diezin vai olimpiskais čempions Telkvists sezonas gaitā ar šādu statusu samierināsies. Galvenais, lai būtu veselīga konkurence, nevis slēpta skaudība.

Snaiperis vienam turnīram vai visas sezonas maratonam? Teda Nolana atradums jaunais uzbrucējs Miks Indrašis pavasarī spoži debitēja Latvijas izlases sastāvā pasaules čempionātā Stokholmā un attaisnoja arī Pekas Rautakallio uzticību pārbaudes spēļu ciklā. Meistarības īstā mēraukla gan ir stabilitāte. Indrašim jaunajā Dinamo sastāva modelī ir atvēlēta līdera loma.

Kurā KHL komandā ir spēcīgākais hokeja «policists»? Kopš Raita Ivanāna iekļaušanas sastāvā šis jautājums pastiprināti interesē arī Rīgas Dinamo līdzjutējus. Puslīdz droši var prognozēt, ka Raitim būs jāiesaistās dūru cīņās ar kādu no līgas kaušļiem. Visticamāk, kluba reklāmas sauklim «Izaicini Ivanānu» atsauksies Trevors Gilliss vai Džeremijs Jablonskis no Vitjaz, Astanas Baris virzienā aizceļojušais Džons Mirastijs vai arī trenera Andreja Nazarova jaunās komandas Severstaļ smagsvars Pahrudins Gimbatovs. Šķiet, ka veterāns Kriss Saimons (Novokuzņeckas Metallurg) priekšroku sācis dot hokeja spēlēšanai, tāpat arī Jevgeņijs Artjuhins no SKA.

Paredzamais NHL lokauts Kasparam Daugaviņam atvērs durvis uz Dinamo. Hokejists skaidri licis noprast, ka spēlēs Rīgā. Lokauta gadījumā būs interesanti pavērot, ko KHL iespēs Daugaviņš, kurš pērn aizvadīja gandrīz pilnu sezonu NHL un ir spēlētājs labākajos gados.

Sekojiet līdzi Rīgas Dinamo KHL piektajā sezonā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi