Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zināmi Latvijas jaunatnes hokeja izlašu pretinieki 2012.gada pasaules čempionātos

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) kongresā Bratislavā apstiprināti nākamā gada U-20, U-18 un dāmu pasaules čempionātu dalībnieku saraksti.Latvijas U-20 izlases pretinieki pirmajā posmā no 26.decembra līdz 5.janvārim Kalgari un Edmontonā paredzētajā pasaules čempionātā būs Krievijas, Zviedrijas, Šveices un Slovākijas komandas.

Latvijas U-18 izlase pasaules čempionātu aizvadīs aprīlī Dānijā vai Šveicē un apakšgrupā tiksies ar Zviedriju, Krieviju, Vāciju un Šveici.Savukārt Latvijas dāmu valstsvienība pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrā sacentīsies ar Japānas, Kazahstānas, Norvēģijas, Austrijas un Čehijas izlasēm.2012.gada pasaules vīriešu čempionāta dalībnieku sadalījums grupās kļūs zināms pēc svētdien Bratislavā paredzētajām finālspēlēm.IIHF kongresā apstiprināta arī 2014.gada Soču ziemas olimpisko spēļu hokeja turnīru izspēles sistēma un kvalifikācija. Vīriem automātiskās ceļazīmes uz turnīru iegūs pirmo deviņu vietu īapšnieki pasaules rangā pēc 2012.gada pasaules čempionāta. Pārējās izlases divpakāpju kvalifikācijas turnīrā cīnīsies par vēl trim vietām (ranga 10.-18.vietas īpašnieki startēs no otrā posma).

Līdzīgi kā 2010.gadā Vankūverā, arī Sočos 12 valstu komandas būs sadalītas trijās grupās, astoņas labākās iekļūs ceturtdaļfinālā.

Olimpiskajā dāmu turnīrā piedalīsies astoņas vienības. Automātiskās ceļazīmes uz turnīru iegūs ranga pirmo piecu vietu ieguvējas, kā arī mājinieces Krievijas hokejistes. Pārējo valstu izlases kvalifikācijā cīnīsies par vēl divām vietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi