Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Znaroka un Vītoliņa trenētā SKA turpina uzvaru sēriju; panākums arī Karsuma Maskavas Dinamo

Gagarina kausa īpašniece Sanktpēterburgas SKA, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, pirmdien izcīnija jau 15.uzvaru pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, pie panākuma tiekot arī Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas Dinamo.

SKA viesos ar 4:1 (2:0, 2:0, 0:1) uzveica Astanas Baris, turpinot šosezon cīnīties bez zaudējumiem.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Sergejs Kaļiņins, kurš jau spēles sestajā minūtē panāca 2:0 viesu labā. Tāpat SKA rindās izcēlās Patriks Herslijs un Aleksandrs Barabanovs, kamēr Baris komandā precīzs bija Kirils Polohovs, kurš izcēlās spēles 42.minūtē, kad mājinieki jau bija ielaiduši četrus vārtus.

SKA jau iepriekš pārspēja sev piederošo KHL rekordu, jo iepriekš tā 2014./2015.gada sezonu bija sākusi ar 12 uzvarām pēc kārtas, tagad šo sasniegumu palielinot jau līdz 15 spēlēm.

Tikmēr citā mačā Maskavas Dinamo viesos ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Omskas Avangard, vienīgos vārtus spēles 42.minūtē iemetot Ņikitam Komarovam.

Karsums spēlēja 14 minūtes un 57 sekundes, divas reizes metot pa vārtiem un bloķējot vienu metienu. Dinamo izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Vēl vienā mačā Novosibirskas Sibirj vēl spēles 55.minūtē ar 1:3 zaudēja Jaroslavļas Lokomotiv, taču pēc tam divu minūšu laikā guva divus vārtus, panākot izlīdzinājumu. Savukārt pagarinājumā Patriks Zakrisons iemeta arī uzvaras ripu Sibirj komandai svinot uzvaru ar 4:3 (0:0, 1:1, 2:2, 1:0).

Pie rezultatīvas piespēles pirmdien tika Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš, kura pārstāvētā un Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas Torpedo mājās ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) uzvarēja Vladivostokas Admiral, kur spēlē Oskars Bārtulis.

Daugaviņš spēles 49.minūtē asistēja Jegoram Duginam, kurš tobrīd panāca 2:0 mājinieku labā.

Latvijas uzbrucējs spēlēja 18 minūtes un 34 sekundes, divas reizes metot pa vārtiem, kā arī nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Tikmēr Bārtulis laukumā pavadīja 22 minūtes un 33 sekundes, reizi metot pa vārtiem, nopelnot divas soda minūtes un negatīvu lietderības rādītāju -1.

Admiral trešdien viesosies Rīgā, tiekoties ar ilgstošā zaudējumu sērijā esošo Rīgas Dinamo.

Vēl vienā spēlē Helsinku Jokerit mājās ar 5:2 (0:2, 2:0, 3:0) uzvarēja Maskavas apgabala Vitjaz, otro reizi sezonā ar hat-trick uzvarētāju rindās izceļoties 18 gadus vecajam uzbrucējam Ēli Tolvanenam.

Jau ziņots, ka Rīgas Dinamo pirmdien mājās ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) zaudēja Ķīnas klubam Pekinas Kuņluņ Red Star.

Rietumu konferences un pārliecinoša visas līgas līdere ar 42 punktiem 15 mačos ir SKA komanda, kam ar 28 punktiem tagad seko Maskavas Dinamo, bet vēl divi punkti mazāk ir Jokerit, Lokomotiv un Maskavas CSKA, kamēr 24 punktus savākusi Torpedo.

Tikmēr konferences pēdējā vietā ir 11 zaudējumu sērijā esošā Rīgas Dinamo.

Tikmēr Austrumu konferencē pirmā ir Kazaņas Ak Bars vienība ar 28 punktiem. Artūra Kuldas pārstāvētā Kuņluņ Red Star ar 24 punktiem ir sestā, Admiral ar 12 punktiem ieņem 12.vietu, bet konferences pēdējā vietā ar septiņiem punktiem atrodas Kristapa Sotnieka pārstāvētā Toljati Lada, kuru trenē Artis Ābols.

Šajā sezonā KHL piedalās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā, jo sacensībās vairs nestartē Zagrebas Medveščak no Horvātijas un Novokuzņeckas Metallurg. Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, kas būs pa četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi