Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma cilts video: Nitišs gatavojas sīvai konkurencei ar Bakerudu un Hanseniem

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šajā epizodē Pauls Timrots tiekas ar Latvijas rallijkrosa zvaigzni Reini Nitišu, kurš šogad gatavojas neprognozējamu notikumu līkločiem bagātajai Pasaules rallijkrosa čempionāta sezonai. Āruma cilts fokusā arī motoru sporta jaunpienācējs – virtuālais jeb e-autosports.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Abū Dabī, Jasmarinas trasē, startēja Pasaules rallijkrosa čempionāta jaunā sezona, kurā komandu sastāvi piedzīvoja iespaidīgas pārmaiņas. Sacīkstēs piedalījās arī mūsu rallijkrosa pilots Reinis Nitišs, taču šosezon visos posmos viņš nestartēs. Sarunā ar Paulu Reinis atklās, kādēļ piedalīsies tikai noteiktos posmos, kādas ir izredzes un kā sportists vērtē konkurentu iespējas.

Lieli autosporta notikumi gaidāmi arī Latvijā, jo Rīga šogad atkal uzņems FIA Eiropas rallijkrosa čempionāta posmu. Pērn Reinis tajā plūca Eiropas čempiona titulu, bet vai šogad sportista pašmāju faniem būs iespēja Nitišu redzēt braucēju rindās - noskaidrosim jaunākajā Ātruma cilts sērijā.

Pauls uz sarunu aicinājis arī bijušo rallija pilotu Raimondu Strokšu, lai apspriestu aktuālo e-autosportu. Šogad ir uzsākts Latvijā nebijis eksperiments – E-autosporta čempionāts. Raimonds stāstīs, kā radās ideja pievērsties e-autosportam un kā autosacīkšu virtuālie simulatori var palīdzēt attīstīt reālās autosporta braukšanas iemaņas. Raidījuma skatītāji arī uzzinās, kad gaidāmas pirmās e-autosporta sacīkstes un kādas disciplīnas tajās būs pārstāvētas.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izraujas no ierastās studijas un dodas uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem.

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi