Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma cilts video: Pauls Timrots pirmo reizi startē Ziemas kausā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs Paula Timrota debija Ziemas kausā, kā arī turpināsies moto piedzīvojumu stāsts pa Trans Euro Trail (TET) takām kopā ar mūziķi Egīlu Šēferu.

Pauls Timrots ne reizi vēl nav piedalījies Ziemas kausa sacensībās, tāpēc pienācis laiks to labot. Aizņēmies 300 zirgspēku Subaru no 333 trases, viņš šajā raidījuma sērijā izmēģinās savu varēšanu. Pirms starta Pauls arī apsekos konkurenci un konsultēsies ar pieredzējušiem benzīngalvām, lai saprastu, kā labāk sagatavoties un kādas auto funkcijas var palīdzēt parādīt labāko sniegumu. Kādi būs Ātruma cilts vadītāja rezultāti un secinājumi, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Turpinot iepriekšējā raidījumā uzsākto stāstu par moto piedzīvojumiem Trans Euro Trail (TET) takās, šoreiz Pauls Timrots uz sarunu aicinājis klarnetistu un Latvijas mūzikas informācijas centra vadītāju Egīlu Šēferu, kurš brīvajā laikā pieder motobraucēju saimei. Pauls sarunā ar Egīlu noskaidros, ka klarnete ir mūzikas instruments, ko lieliski var savienot ar motobraukšanu, piemēram, koncerts Liepājā ir lieliska iespēja doties ceļā pa TET taku. Mūziķis moto pasauli atklājis pirms trīs gadiem, tāpēc lielākie piedzīvojumi vēl ir priekšā, bet līdz šim uzkrāta pieredze ar enduro moci Norvēģijas TET takās un pieveikts brauciens no Anglijas līdz pat Barselonai Spānijā. Un Egīls zina teikt, ka arī Latvijā ir daudz neatklātu vietu, kurp doties prom no civilizācijas un ikdienas. 

Šajā raidījuma sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums ir vēl mobilāks, jo bieži izraujas no ierastās studijas un dodas uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi