Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Mūsa Raceland atklāšanas sacensībās startēs Sirmacis un Neikšāns

Šonedēļ, 14, maijā, Mūsa Raceland jaunajā autosporta piedzīvojumu parkā notiks oficiālā atklāšana un pirmās vasaras sezonas sacensības – LAF krosa komisijas autokrosa kausa septītais posms. kā arī LAF Folkresa vasaras kausa pirmais posms.

Leģendārā, šķietami vienkāršā, tomēr ātrā un diviem tramplīniem bagātā Mūsas trase atkal ir gatava uzņemt gan pašmāju, gan starptautiska mēroga motorsporta pasākumus. Jaunatklāšanas gada vasaras sezonu tā sāk ar aizraujošām sacensībām autokrosā un folkreisā ar vairāku autosporta zvaigžņu līdzdalību.

Jau šobrīd skaidrs, ka folkreisā uzstādīts jauns dalībnieku skaita rekords. Jau pirms pieteikšanās termiņa beigām dalību apstiprinājuši 56 dalībnieki.

Īpaši interesants duelis gaidāms speciālo zvaigžņu statusā. Cīņa starp vienu no ātrākajiem Latvijas autorallija braucējiem Ralfu Sirmaci un vairākkārtēju Latvijas kartinga, autokrosa, rallijkrosa un rallija medaļu ieguvēju Andi Neikšānu. Šie divi braucēji radīs ažiotāžu gan tribīnes, gan dalībnieku parkā. Šī būs interesanta iespēja pavērot, kā Mūsa Raceland Volvo konkurēs ar pārējiem folkreisa dalībniekiem vasaras apstākļos.

Mūsas autosporta komplekss, kas atrodas Bauskas novadā, ir senākais autosporta komplekss Eiropā, kurā jau no 1986.gada tiek organizētas starptautiska mēroga motorsporta sacensības. Kopš 2016.gada autosporta komplekss ir mainījis savu nosaukumu un īpašnieku, līdz ar to arī savu darbības fokusu.

Apmeklētājiem būs ne tikai iespēja vērot aizraujošās Latvijas čempionāta sacensības, bet arī baudīt izklaides visas dienas garumā, satikt sportistus un apskatīt to spēkratus klātienē. Pašiem jaunākajiem Mūsa Raceland apmeklētājiem tiks piedāvātas atrakcijas bērnu pilsētā, iespēja vizināties ar elektromobīļiem, iespēja pavadīt dienu ar animatoru vai vienkārši spēlēties bērnu pilsētas mājiņās.

Visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties izlozēs un tur pat uz vietas saņemt balvas.

15 laimīgie, kuri būs pieteikušies atklāšanas sacensību apmeklējumam Mūsa Raceland Facebook lapā, varēs laimēt 30 minūšu braucienu offroad trasē Mūsa Raceland Wrangler džipos.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs visa Latvijā un Biļešu Servisa interneta veikalā - http://www.bilesuserviss.lv/ !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi