Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Abi Ferrari piloti ātrākie noslēdzošajā Ungārijas posma treniņā

Ferrari komandas braucēji Sebastjans Fetels no Vācijas un soms Kimi Reikenens sestdien uzrādīja ātrākos apļa laikus Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 11.posma - Ungārijas Grand Prix - noslēdzošajā, trešajā, treniņbraucienu sesijā.

Ātrākais no visiem bija Fetels, kurš sestdien labākajā mēģinājumā apli veica vienā minūtē un 17,017 sekundēs, savu komandas biedru Reikenenu apsteidzot par 0,475 sekundēm.

Savukārt trešais ātrākais sestdienas treniņā bija cits soms Valteri Botass (Mercedes), kurš Fetelam zaudēja 0,897 sekundes. Pirmajam trijniekam tikmēr sekoja Red Bull pilots Makss Verstapens no Nīderlandes, kamēr pirmo sešinieku noslēdza brits Lūiss Hamiltons (Mercedes) un negaidīti starp līderiem iekļuvušais McLaren braucējs Štofels Vandorns no Beļģijas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka piektdien pirmajos divos treniņos ātrākais bija austrālietis Daniels Rikjardo (Red Bull), kurš noslēdzošajā sesijā uzrādīja astoto laiku, taču tehnisku problēmu dēļ veica tikai septiņus apļus.

Sestdien vēl norisināsies kvalifikācija, bet sacensības gaidāmas svētdien.

Izcīnot uzvaru kvalifikācijā, Hamiltons var panākt leģendāro vācieti Mihaelu Šūmaheru, kurš pirmo starta vietu izcīnījis visvairāk - 68 reizes.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc desmit posmiem līderis ar 177 punktiem ir Fetels, kuram punktu zaudē Hamiltons. Trešais ir Botass ar 154 punktiem, Rikjardo iekrājis 117, bet Reikenens - 98 punktus.

Konstruktoru vērtējumā vadībā ar 330 punktiem ir Mercedes, kam ar 275 punktiem seko Ferrari. Tikmēr trešā ar 174 punktiem ir Red Bull vienība.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi