Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Alonso iesaka Ferrari apiet noteikumus

Lai izgatavotu ātrāku mašīnu nākamā gada F1 čempionātam, Fernando Alonso savai komandai “Ferrari” iesaka meklēt iespējas apiet tehniskos noteikumus, kā to nereti dara konkurenti.

“Bija vairāki skandāli, kuros bija iesaistītas vairākas citas komandas, taču ne mēs,” intervijā itāļu laikrakstam “La Gazzetta dello Sport” stāsta šī gada otrās vietas ieguvējs Alonso, kurš par trim punktiem kopvērtējumā atpalika no Sebastiana Fetela. “Arī mums ir jādomā šajā virzienā, mēģinot atrast kādas nepilnība noteikumos un mēģinot iet uz visu banku, kā to dara citi, lai uzlabotu savu ātrumu.”

Tikmēr daiļrunīgais “Red Bull” konsultants Helmuts Marko uzskata, ka “Ferrari” komanda šogad izrīkojās pagalam apkaunojoši, cenšoties panākt Fetela titula svītrošanu pēc Brazīlijas GP, un ir pamatīgi iedragājusi cerības nākotnē pievilināt pie sevis šī gada čempionu.

“Sebastianam atmiņa ir kā zilonim,” vācu “Sport Bild” izteicies Marko. “Viņš iegaumē visu. Un viņš atcerēsies, ko tieši “Ferrari” darīja pēc pēdējā posma.”

“Ferrari” lūdza oficiāli paskaidrot dažus Fetela apdzīšanas manevrus sacīkstēs Brazīlijā, kas it kā notikuši dzelteno karogu zonā, tādā veidā cenšoties atņemt vācietim trešo titulu.

Pašam Fetelam par to ir šāds komentārs: “Neviens nevēlas zaudēt, taču ir jāiemācās to darīt. Pretinieks ir jāciena un jāsaprot, ka konkurenta sniegums reizēm ir labāks.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi