Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Alonso triumfē Silverstounā un pakāpjas uz trešo pozīciju

Par Pirmās formulas (F-1) Lielbritānijas Grand Prix izcīņas uzvarētāju svētdien kļuva divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso no Ferrari komandas.Spāņu autobraucējs svinēja itin pārliecinošu uzvaru - finišā viņa pārsvars pār čempionāta līderi Sebastjanu Fetelu (Red Bull) bija 16,5 sekundes. Vēl par 0,43 sekundēm atpalika austrālietis Marks Vēbers (Red Bull), kurš sestdien svinēj uzvaru kvalifikācijas sacensībās.

Ceturtais finišēja pasaules eksčempions Lūiss Hamiltons (McLaren), kurš atpalika par nepilnām 29 sekundēm. Turpat cieši aiz viņa mērķi sasniedza otrs Ferrari pilots - brazīlietis Felipe Masa. Sekoja vācietis Niko Rosbergs (Mercedes), meksikānis Serhio Peress (Sauber), vācieši Niks Haidfelds (Renault) un Mihaēls Šūmahers (Mercedes), kā arī spānis Haime Alguersuari (Toro Rosso).Kopvērtējumā līderis ar 204 punktiem ir Fetels, 80 punktus no viņa atpaliek komandas biedrs Vēbers, bet uz trešo vietu ar 112 punktiem pakāpies Alonso. Seko McLaren piloti Hamiltons un Džensons Batons, abu rēķinā ir pa 109 punktiem. Konstruktoru kausa izcīņā pārliecinoši līderi ir Red Bull (328 punkti), ar 218 punktiem seko McLaren.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi