Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Batonam pēc kvalifikācijas Brazīlijā izdodas izvairīties no bruņotu bandītu uzbrukuma

Pirmās formulas (F-1) "McLaren" pilotam 2009. gada pasaules čempionam Džensonam Batonam sestdien pēc kvalifikācijas sacensībām Brazīlijas "Grand Prix" izcīņā, laimīgā kārtā izdevies izvairīties no bruņota bandītu uzbrukuma.

Batons, viņa tēvs Džons, menedžeris Ričards Godards un fizioterapeits Maiks Koljē pēc kvalifikācijas sacensībām ap plkst. 19 izbrauca no Interlagušas trases, lai dotos uz viesnīcu Sanpaulu, kad pusceļā ieraudzīja, ka no kādas mājas izskrien un uz viņu mašīnas pusi dodas seši bruņoti vīrieši.

No nepatikšanām "McLaren" pilotu un viņa līdzbraucējus izglāba viņu automašīnas šoferis, īpaši apmācīts policists, kurš par spīti intensīvajai satiksmei un nelielam sastrēgumam, tomēr spēja aizbraukt projām no bīstamās vietas. Mūkot no laupītājiem, tika apskādēta gan mašīna, kurā brauca Batons, gan citas tuvumā esošas mašīnas, autobraucējs pastāstījis laikrakstam "Mail on Sunday".

Ņemot vērā lielo noziedzības līmeni Sanpaulu apkārtnē, "McLaren" komanda saviem pilotiem un oficiālajām personām ir noīrējuši ložu necauršaujamas "Mercedes" automašīnas.

"McLaren" komanda arī paziņojusi, ka Sanpaulu pilsētas pārstāvji svētdien, kad dalībnieki un oficiālās personas atkal dosies uz Interlagušas trasi, kur notiks sezonas pirmspēdējā posma sacensības, nodrošinās papildus drošības pasākumus, lai nekas līdzīgs neatkārtotos.

Brazīlijas "Grand Prix" izcīņā šis nav pirmais gadījums, kad dalībnieki un komandu pārstāvji saskaras ar bruņotām bandām. Pirms četriem gadiem "Toyota" komandas pārstāvju mašīna tika apšaudīta un tai centās izsists logus, kad tā devās no trases uz pilsētu. Arī toreiz neviens necieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi