Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Brauns iesaka F-1 čempionam Batonam palikt viņa vadītajā komandā

Pirmās formulas čempionāta uzvarētāju Brawn GP vadītājs Ross Brauns ieteicis šāgada pasaules čempionam Džensonam Batonam palikt viņa vadītajā komandā, nevis pārcelties uz konkurentu McLaren nometni, ziņo britu medji.Brauna vadītais Brawn GP pēc īpašnieku maiņas nākamgad startēs ar nosaukumu Mercedes GP.

Pretēji sākotnēji izskanējušajai informācijai, ka Mercedes komandā startēs tikai vācu piloti, komandas vadība devusi Rosam Braunam brīvu izvēli sportistu izvēlē. Tikmēr McLaren piedāvājis Batonam līgumu uz trim gadiem, kuru laikā pilots saņemšot 18 miljonus britu mārciņu.«Pārrunas ar Batonu turpinās, bet ziņas par to, ka viņš jau panācis vienošanos ar McLaren, nepalīdz,» atzinis Ross Brauns. «Viņš vairāk sasniegs ar mūsu komandu, kurā viņa labā strādā liela speciālistu grupa. Loģiski būtu, ja viņš paliktu pie mums, taču loģika ne vienmēr piepildās.»

McLaren komandā nākamsezon brauks Batona tautietis Lūiss Hamiltons, kurš pērn savā debijas sezonā izkonkurēja citu tā laika pasaules čempionu Fernando Alonso. Speciālisti pieļauj, ka arī Batonam būs grūti McLaren konkurēt ar Hamiltonu.

Batonam šosezon beidzās līgums ar Brawn GP un viņš vēlas ievērojami lielāku atalgojumu. Lai arī asevišķi Lielbritānijas laikraksti ziņo, ka pilots jau vienojies ar McLaren, komanda to vēl neapstiprina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi