Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Sebastjans Fetels: Mašīna ir labāka praktiski visās jomās – bremzēšanā, pagriezienos, saķerē. Platās riepas darbojas kā aspirīns, tās risina visas problēmas. Ir grūti salīdzināt ar iepriekšējo modeli. Tas ir atšķirīgs dzīvnieks, cits zvērs

Būs zemāki, ātrāki un platāki. Austrālijā startēs jaunā F-1 sezona

Austrālijā sāksies Pirmās formulas čempionāts, kura vadītāji tiecas priekšplānā virzīt pilotu meistarību.

Cīņu par vakanto pasaules čempiona titulu Pirmajā formulā (F1) šajā nedēļas nogalē sāks autosporta karaliskās klases pārstāvji. Pārmaiņas pēdējos gados dominējošajā Mercedes komandā, konkurentu Ferrari, Red Bull un Williams jaudas pieaugums un izmaiņas sacensību vadībā un noteikumos ļauj prognozēt aizraujošu sezonu. Vai tā arī būs, lielā mērā parādīs jau sezonas pirmais posms, kas ierasti notiks Alberta parka ezera krastos Melburnas ielās. Sacīkšu tiešraide svētdien pulksten 7.50 Viasat Sport Baltic.

Drīz pēc sava pirmā titula izcīnīšanas pērn pilota karjeru beidza vācietis Niko Rosbergs, kurš spraigā cīņā apsteidza savu Mercedes komandas biedru Luisu Hamiltonu. Brits šosezon tiek uzskatīts par galveno favorītu, taču vairāk nekā iepriekš tiek gaidīts no Ferrari un Red Bull komandu līderiem Sebastiāna Fetela un Daniela Rikjardo. Tumšais zirdziņš ir Rosberga aizvietotājs Mercedes pilota krēslā soms Valteri Botass, kurš iepriekš sevi apliecinājis kā talantīgu braucēju, bet Williams sastāvā pie uzvaras sacīkstēs tā arī netika.

Pēdējie testa braucieni Barselonas trasē uzrādīja favorītiem satraucošu tendenci, jo Ferrari "sarkanie zirgi" trasē apsteidza Mercedes "sudraba bultas". Ļoti ātras bija arī Williams formulas, bet mazliet atpalika citi favorīti Red Bull. "Mēs nekad neesam kļuvuši par pasaules čempioniem testos, taču esmu pārliecināts, ka sezonu sāksim labi," atbalstītājus mierina Red Bull komandas vadītājs Kristians Horners, atgādinot, ka bolīdu īsto ātrumu varēs novērtēt tikai sacensībās.

Visu rakstu lasiet ceturtdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi