Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Calko triumfē abos braucienos ";Radical"; posmā Francijā

Latviešu autosportists Konstantīns Calko šodien Francijā izcīnīja uzvaras abos braucienos “Radical Masters Euroseries” čempionāta otrajā posmā.

Kvalifikācijas braucieni sestdien norisinājās lietus un miglas apstākļos, kā rezultātā Calko ieguva otro starta vietu pirmajam braucienam un septīto starta pozīciju otrajam. Šodien norisinājās abi finālbraucieni.

Pirmajā 50 minūšu sacīkstē Calko veica 21 apli un tuvāko sekotāju Viktoru Korea no Brazīlijas apsteidza par 23.7 sekundēm, kamēr trešo vietu ieņēma DĀR un Lielbritānijas pilotu Krisa Haimana un Aleksa Mortimera ekipāža, kas uzvarētājam pazaudēja 32.3 sekundes.

Savukārt otrajā braucienā, kas arī ilga 50 minūtes, Calko veica 19 apļus, arī šoreiz uzvarot pārliecinoši. Šajā reizē otrie finišēja Tonijs Velss un Džeimss Litldžons no Lielbritānijas, kuri Calko zaudēja 10.2 sekundes. Trešo vietu atkal izcīnīja Haimans un Mortimers, kurus Calko apsteidza par 12.8 sekundēm.

Atgādinām, ka pirmajā posmā Portugālē pirms kāda laika Calko braucienos izcīnīja otro un sesto vietu. Savukārt balva par uzvaru spēcīgajā “Masters” klasē šogad ir apmaksāts starts 2014. gada Deitonas 24 stundu braucienā. Calko pēc šīm uzvarām ir pierādījis, ka būs pretendents uz titulu un vērtīgo balvu.

Tagad Konstantīns Calko ar 61 punktu līderis arī kopvērtējumā, bet 8 punktus viņam zaudē līdzšinējais čempionāta līderis Korea.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi