Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Dodos uz Itālijas GP

Gaidu lasītāju palīdzību, gatavojoties intervijām Itālijas GP laikā.

Savā tvitera kontā jau rakstīju, ka beidzot pēc vairāku gadu mēģinājuma ir izdevies tikt pie apstiprinātas akreditācijas uz Formula 1 posmu – Itālijas GP. Kāpēc FIA aizdomīgi skatās pat uz nopietniem interneta portāliem (DELFI) un kāpēc joprojām drukātiem mēdijiem akreditācijas procesā ir lielas priekšrocības, lai paliek viņu ziņā. Bet, izmantojot regulāras publikācijas laikrakstā “Diena”, man ir izdevies tikt pie šīs akreditācijas un ceru, ka turpmāk nebūs lielu problēmu ar šo procesu.

Šobrīd viesnīca ir rezervēta un aviobiļetes iegādātas, tomēr nopietns sagatavošanās darbs vēl priekšā un šajā sakarā vēlos izmantot arī F1LV Bloga lasītāju palīdzību. Runa ir par interviju sagatavošanu. Esmu izsūtījis interviju pieprasījumus vairākiem F1 pilotiem, tomēr šeit bieži tiek saņemti atteikumi, kas arī ir visai saprotami, ņemot vērā Latvijas kā tirgus ‘nozīmīgumu’ F1 komandu acīs un jau tā aizņemto grafiku nedēļas nogalēs. Tāpēc labprāt meklēju iespējas runāt ar jauniem talantiem, kuri varētu nokļūt F1 apritē pēc pāris gadiem vai vēl agrāk, tomēr nav vēl slavas ‘samaitāti’.

Uz kārtējo EMAG.F1.LV numuru biju sācis gatavot rakstu par jauno jaunzēlandiešu talantu Miču Evansu, kas ir Marka Vēbera protežē, un nupat no MW Arden komandas (īpašnieki ir Marks Vēbers un Kristians Horners) saņēmu apstiprinājumu 1-on-1 intervijai. Evanss ir ceļā uz šī gada GP3 titulu un spožu nākotni, iespējams F1, tāpēc izvēlējos viņu kā rubrikas “Jaunie talanti” galveno varoni. Komentāros gaidu jautājumus, ko iespējams varētu uzdot jaunajam pilotam, ar kuru man ir paredzēta intervija piektdien pēc F1 treniņu sesijas.

Vēl man rindas kārtībā arī intervijas ar somu pilotu Valteri Botass, pie kura tā arī netiku testos Barselonā un no “Williams” komandas saņēmu solījumu izbrīvēt laiku sarunai jebkurā GP posmā. Tāpar ceru, ka izdosies parunāt ar Romēnu Grožānu, kurš savulaik 2009.gadā “Renault” komandas prezentācijā Parīzē bija atstāts bez uzmanības un tādēļ varēju ar viņu mierīgi patērzēt. Nav izslēgts, ka arī ar Vitāliju Petrovu nāksies aprunāties, jo šeit var izmantot iespējas sazināties viņa dzimtajā valodā – citiem žurnālistiem nav tādu priekšrocību.

Jebkurā gadījumā gaidu komentāros ieteikumus, priekšlikumus, jautājumus un arī padomus no tiem, kas Moncā bijuši un ne reizi vien. Pats tur esmu paciemojies tikai ārpus GP posma un tāpēc tā man būs jauna pieredze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi