Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Eklstouns: Fetels rīkojās pareizi, ignorējot pavēles

F1 čempionāta boss Bernijs Eklstouns kļuvis par vienu no nedaudzajiem, kas publiski meties aizstāvēt Sebastianu Fetelu par viņa rīcību Malaizijas GP.

Jau daudz ziņots par to, ka “Red Bull” komanda Fetelam deva instrukciju saglabāt otro pozīciju, taču, neskatoties uz to, pasaules čempions riskēja cīnīties ar komandas biedru Marku Vēberu, kas viņam finišā deva pirmo vietu. 82 gadus vecais Eklstouns uzskata, ka tā bija īsta čempiona rīcība un pierāda, ka šis sportists ir gatavs darīt visu, lai uzvarētu.

“Ja es būtu Sebastians Fetels, kurš kopā ar šo komandu trīs reizes kļuvis par čempionu, un tad kāds man sāktu dot instrukcijas pa radio, es visticamāk rīkotos tā kā to darīja Kimi Raikonens, sakot “es zinu, ko daru”,” intervijā “Sky Sports F1″ izteicies Eklstouns. “Es vienmēr esmu teicis, parādiet man labu zaudētāju un es parādīšu, kurš ir zaudētājs. Sebastians tāds nav. Viņš ir uzvarētāja tips!”

Eklstouns arī nepiekrīt, ka komandai būtu jāpiemēro disciplinārs sods par Sepangas trasē izdarīto, kā to piedāvāja bijušais F1 pilots Džons Vatsons, iesakot Fetelu nepielaist uz starta nākamajā čempionāta posmā. Viņš “Red Bull” vadītāja Kristiana Hornera vietā rīkotos citādāk.

“Es nedomāju, ka kaut ko tādu apsvērtu,” saka Eklstouns. “Es teiktu Sebastianam, lai nākotnē viņš neliek man izskatīties kā idiotam. “Red Bull” taču nerūp uzvaras. Viņi grib titulu! Līdz ar to, kāda starpība?”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi