Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Endurokrosa sezona atklāta Ķekavas dubļos

Tilsderu mototrasē Ķekavā sestdien tika atklāta Endurokrosa sezona. Pirmās sacīkstes pulcēja 77 sportistus septiņās dažādās solo motociklu klasēs un trīs kvadraciklu klasēs. Lietus dēļ vietām trases līkumi līdzinājās lielām peļķēm, kas pēc pirmajiem apļiem pārvērtās par neizbraucamām dubļu risēm. Tomēr smagie apstākļi neliedza sacensības aizvadīt pēc visiem noteikumiem.

Latvijas čempionāta ieskaites jaunākajā 85 kubikcentimetru klasē uzvarēja Uldis Spulle, bet E1 klasē pirmais bija Andris Hohlačovs. E2 klasē ātrākais bija Leons Kozlovskis, kurš kļuva arī par absolūto sacensību kopvērtējuma uzvarētāju. E3 klasē uzvarēja Einārs Vinters, bet Senioru klasē pirmā vieta Ivaram Miķelsonam. LaMSF kausa izcīņas ieskaitē C klasē uzvarēja Enāra Vintera dēls Mārtiņš Vinters. Hobiju klasē uzvarēja Toms Avens, bet Veterānu klasē - Ričards Dunelāvičs no Lietuvas. Pēc solo motociklu brauciena stundas garumā sacentās kvadraciklu klašu sportisti, kuriem trases apstākļi tika mazliet atviegloti ņemot vērā kvadraciklu braukšanas specifiku. Latvijas čempionāta ieskaitē Kvadru Open klasē pirmais Raimonds Zalkovskis. LaMSF Kausa izcīņas ieskaitē Kvadru ATV klasē uzvarēja Kārlis Soika, bet Kvadru C klasē pirmais Jānis Zaķis. Paralēli endurokrosam Ķekavā norisinājās arī ,,Tilderu Kausa izcīņa’’ mopēdiem. 45cc klasē divu braucienu summā uzvarēja Gustavs Vigulis, savukārt 50cc klasē pirmais Arnis Dambergs. Bet Sporta klasē uzvara Aināram Karro. Nākamais Baltijas čempionāta Endurokrosā posms notiks 12. jūnijā Lietuvā, Kauņas apkaimē, un nākamais Latvijas čempionāta posms notiks 3. jūlijā Liezērē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi