Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

F-1: Renault apšauba Toyota un Honda atgriešanās iespēju

“Renault” Formula 1 dzinēju departamenta vadītājs Robs Vaits apšauba iespēju, ka tuvākajās sezonās F1 atgriezīsies “Honda” un “Toyota” motori.

Jau tika ziņots, ka “Honda” kompānija plāno atgriezties kopā ar “McLaren” komandu 2015.gada sezonā un papildus varētu piegādāt V6 dzinējus arī “Sauber” vienībai. Tikmēr Bahreinas GP laikā parādījās ziņa, ka arī “Toyota” ir gatavi atgriezties dzinēju piegādātāju lomā un atkal vienoties ar “Williams”, kur noteikti kokpitā atkal sēstos Kamui Kobajaši. Abi japāņu ražotāji aizgāja no Formula 1 laikā, kad Pasaulē sākās finansu krīze, tomēr jaunā dzinēju formula ar ERS tehnoloģijām varētu uzrunāt tās.

Tostarp “Renault Sport” Formula 1 dzinēju departamenta vadītājs Robs Vaits apšauba šādu scenāriju: “Ja viņi tiešām vēlas atgriezties, tad kādēļ nav piedalījušies jauno dzinēju plānošas sanāksmēs?”

“Mēs nekad neesam saņēmuši nekādas prasības no viņiem,” skaidroja Vaits. “Sanāksmēs pēdējā laikā piedalās tikai “Ferrari”, “Mercedes” un mēs. “Honda” un “Toyota” bez problēmām varētu tik pie FIA atļaujas pielīties šajās startēģiskās plānošanas sanāksmēs. Pirmajās tikšanās reizēs pirms četriem gadiem šajās sanāksmēs piedalījās arī “Audi”, “Cosworth”, “Ilmor”, “Honda”, “Toyota”, “Mecachrome” un citi. Tomēr tiklīdz noteikumi dzinēju izkristalizējās un sanāksmes kļuva konkrētākas, bez mums trim tur bija tikai Kreiga Poloka “Pure” kompānija. Tāpēc es nesaprotu, kā “Honda” un “Toyota” ienāks jau 2015.gadā, lai gan viņiem nav bijusi vēlme neko teikt jauno noteikumu sakarā un ietekmēt tos.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi