Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Felipe Masa apsvēra iespēju aiziet no ";Ferrari";

Brazīliešu F1 pilots Felipe Masa pēc 2012. gada sezonas pirmajā daļā piedzīvotajiem notikumiem apsvēra iespēju aiziet no “Ferrari” vai pat beigt karjeru pavisam.

Aizvadītās F1 sezonas sākums Masam bija viens no grūtākajiem karjerā. Kamēr komandas biedrs Fernando Alonso pirmo piecu posmu laikā bija paguvis izcīnīt uzvaru un pierādīja sevi kā spējīgu cīnīties par titulu, Masas kontā atradās vien  divi punkti. Sezonas pārtraukumā Alonso kontā bija jau trīs uzvaras, 164 punkti un vadība kopvērtējumā, bet Masa bija sapelnījis tikai 25 punktus.

“Es domāju par daudz ko,” viņš atklāj intervijā BBC. “Man šķita, ka varbūt esmu sevi izsmēlis. Domāju, ka varbūt ir jāaiziet no “Ferrari”. Es nezināju, kas notiks tālāk. Manas smadzenes bija pilnas ar dažādām domām.”

Lai gan ar Alonso cīnīties bija grūti arī turpmāk, sezonas otrajā daļā, desmit sacīkstēs pēc kārtas Masa finišēja punktos, sezonas finālā Brazīlijā pirmo reizi kāpjot arī uz pjedestāla trešā pakāpiena un kopvērtējumā ar 122 punktiem izcīnot septīto vietu.

“Es runāju ar daudziem,” viņš skaidro. “Strādāju ar profesionālu sporta psihologu. Un tas bija tikai sākums. Pēc tam es spēju mainīt domāšanas virzienu, virzienu, kādā strādāt un man tas bija kā treniņš. Taču šajā situācijā pavisam noteikti palīdzēja arī mana ģimene.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi