Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Fetels: Par čempionu kļūs tas, kurš to būs vairāk pelnījis

Sebastians Fetels uzskata, ka viņš un Fernando Alonso abi šogad ir cietuši no citu kļūdām vai tehniskām neveiksmēm, maksājot par to ar zaudētiem punktiem. Par čempionu kļūs pilots, kas būs to pelnījis vairāk, paziņoja Fetels.

Iepriekšējā posmā Abu Dabi Sebastians Fetels pēc problēmām kvalifikācijā bija spiests startēt no boksiem, taču neskatoties uz to vācietis spēja pakāpties uz trešo vietu un finišēt uzreiz aiz sava titula sāncenša Fernando Alonso, kurš tādejādi kopvērtējuma punktu deficītu spēja samazināt tikai par trim punktiem.

Šobrīd līdz čempionāta izskaņai ir palikuši divi posmi un abus sāncenšus šķir 10 punkti. Teorētiski passtāv iespēja Fetelam titulu izcīnīt jau šajā nedēļas nogalē Ostinas trasē ASV.

“Pēdējie posmi mums ir bijuši ļoti labi, tas ir maigi izsakoties,” intervijā Formula 1 oficiālajā mājas lapā stāsta Fetels. “Arī konkurenti mums ir palīdzējuši. Ja paskatāmies uz sezonu un visām 20 sacīkstēm kopumā, incidenti un neveiksmes piemeklē jebkuru. Arī mēs esam no tām cietuši un es ļoti ceru, ka tagad šī neveiksmju fāze jau ir garām.”

“Nav iespējams tik daudz sacīkstes aizvadīt bez problēmām,” turpināja Fetels. “Tas, protams, neietilpst mūsu aprēķinos un plānos, bet uz to ir jābūt gatavam un nedrīkst stāvēt un brīnīties ar ieplestu muti, kad tas notiek. Ja paskatāmies uz iepriekšējām sacīkstēm, tad, domāju, ka manu neveksmju skaits ir līdzīgs kā Fernando Alonso. Es joprojām esmu pārliecināts, ka par čempionu kļūs pilots, kas to vairāk ir pelnījis. Bez šaubām mēs šobrīd esam labākās pozīcijās un es ceru, ka mēs darīsim visu iespējamo, lai kļūtu par čempioniem.”

Kad Fetelu aicināja izvēlēties sezonas spilgtāko mirkli, vācietis atbildēja nekavējoties: “Tas vēl ir priekšā! Iespējams pirmā uzvara sezonā Bahreinas posmā bija liels atvieglojums. Tāpat lieliska bija uzvara Singapūrā, jo es to uzskatu par fiziski smagāko sacīksti sezonā. Protams, arī Abu Dabi bija izcila. Taču, kā jau teicu, labākais vēl ir priekšā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi