Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Nitišam jauns Biķernieku trases rekords un uzvara četru stundu izturības sacensībās

Svētdien Biķernieku trasē norisinājās Baltijas autošosejas čempionāta noslēdzošā posma izturības sacensību diena, kas iesākās ar jaunu salonautomašīnu rekordu, ko Reinis Nitišs ar Mercedes-Benz AMG GT3 EVO automašīnu - 1:16.325. Iepriekšējais rekords, kas tika uzstādīts piektdien, pārspēts par 0,7 sekundēm.

Attiecīgi uzvara arī kvalifikācijā Reiņa Nitiša un vēl viena latviešu pilota Artūra Batraka pārstāvētajai “Stateta BRO by Heidelberg Mobile” komandai. Otrajā vietā Latvijas komanda “Jūrmala-Optibet racing” ar Valteru Zviedri sastāvā. Trešā vieta lietuviešu komandai “acitool.com by DMK Racing Team” ar Audi “RS3 LMS TCR”.

Sacensību startā pārliecinošā vadībā izrāvās “Stateta BRO by Heidelberg Mobile” ar Artūru Batraku pie stūres, mainoties pilotiem Reinim Nitišam un lietuviešu komandas biedram Ignas Jomantas komanda turpināja audzēt pārsvaru, tuvāko komandu apsteidzot par četru stundu garumā.

Uzvara “TC3” klasē Latvijas komandai “Jūrmala – Optibet Racing” ar Valteru Zviedri un Ramūnu Čapkausku pilotu sastāvā, apsteidzot lietuviešu oponentus “acitool.com by DMK Racing Team” un “Soderus Racing”.

“GT AM” klasē internacionālā konkurencē uzvara “Dream 2 Drive” komandai ar BMW “M4” automobili apsteidzot “Nanosun” komandu no Lietuvas un “DHR Racing” no Lielbritānijas.

“Diesel” klasē uzvara “Anteja Racing”, aiz sevis atstājot “Dvaras Racing” un “R2M team”, bet “TC2” klasē uzvara latviešu pilota Artūra Šimina pārstāvētajai “Orlen Lietuva – Mazeikiu ASK” komandai.

“Nankang 2h Endurance academy” divu stundu izturības sacensībās uz starta rindojās 24 komandas. Visas trīs vietas absolūtajā vērtējumā Lietuvas komandām - secīgi “Čapkauskos Autocentras”, otrā vietā “Hemi Racing by Statomenas”, trešie “Soderus Racing”.

“ABC Race” klases ieskaitē uzvara “SK Volvozari” komandai, bet uzvara čempionāta kopvērtējumā “Zābaki Racing” komandai, bet “V1600” klasē uzvara sacīkstē un arī čempionātā Latvijas komandai “LDV Racing”. “BTC1” klasē uzvara Lietuvas komandai “DMK Racing team by Eurolint”, “BTC2” klasē “Autokaslita”, bet “BTC3” uzvara Igaunijas ekipāžai “Reinup Motorsport”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi