Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Hakinens šogad Hamiltonam uzvaras neprognozē

Lai gan “Mercedes” komanda ir ļoti apmierināta ar pirmo iespaidu, ko atstājis tās jaunais pilots Luiss Hamiltons, divkārtējais F1 čempions Mika Hakinens britam šogad uzvaras neprognozē.

“Viņš ir ļoti talantīgs pilots,” pēc pirmajiem F1 testiem portālam “autosport.com” izteicies “Mercedes” komandas vadītājs Ross Brauns. “Taču Formulā 1 vajag vēl kaut ko. Te ir daudzi ļoti talantīgi braucēji, kuriem tomēr kaut kā pietrūkst. Bet Luisam tas viss pārējais ir!”

Brauns paskaidro: “Viņš ir ļoti tiešs. Viņš ir vienkārš, bet tiešs – vienmēr saka visu, ko domā. Un viņš nekad nemēdz neizskaidrot visu līdz galam. Viņu interesē viss, kas saistīts ar mašīnu. Viņu interesē pat tas, vai uzlīmes uz virsbūves ir pielīmētas kārtīgi. Viņa acs ir uztrenēta uz detaļām un tāpēc viņš būs spēcīgs komandas loceklis, ko mēs arī vēlējāmies.”

Kopš debijas F1 čempionātā 2007. gadā, Hamilton ik sezonu izcīnījis uzvaras un ne reizi kopvērtējumā nav bijis zemāk par piekto vietu. Taču kādreizējais “McLaren” pilots Mika Hakinens uzskata, ka šogad Hamiltonam nebūs iespējas cīnīties par uzvarām.

“Vēl, protams, ir pāragri spriest un daudz labāk spēku samērus varēs salīdzināt pēc otrajiem testiem, kas notiks Barselonā,” soms izteicies intervijā “BBC Radio 5 Live”. “Tomēr, esmu pilnīgi pārliecināts, ka “McLaren” šogad ir labākajā iespējamajā formā, kamēr “Mercedes” komanda nav tik ātra kā biju cerējis, tāpēc šogad negaidu no viņiem cīņas par uzvarām.”

Presē daudz aprunāta Hamiltona aiziešana no “McLaren” komandas un dauziem ir viedoklis, ka brits ir pārāk kārs uz naudu. Taču Hakinens viņu attaisno.

“Luiss iepriekšējā komandā pavadīja ļoti daudzus gadus un domāju, ka bija pienācis laiks kaut ko mainīt,” savu viedokli pauž Hakinens. “Galu galā tas ir tikai darbs. Tur nav nekā emocionāla. Pilots ir šeit, lai uzvarētu un viņam jādara viss iespējamais komandas labā.”

Lai gan pirmo divu sezonu laikā Hamiltons kopvērtējumā ieņēma otro un pirmo vietu, nākamos četrus gadus pēc kārtas viņš ieguvis divas ceturtās un divas piektās vietas, kas visticamāk arī bija galvenais iemesls aiziešanai no “McLaren”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi