Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Hamiltons: Vispirms es vēlos pārspēt Alonso

Luiss Hamiltons pirms gaidāmās sezonas ir paziņojis, ka visvairāk vēlas pārspēt Fernando Alonso, kuru uzskata par ātrāko pilotu mūsdienu Formulā 1.

Luiss Hamiltons ir pametis “McLaren” komandu un viens no veidiem kā pierādīt sava lēmuma pareizību, būtu pārspēt savu bijušo komandas biedru Džensonu Batonu, taču Hamiltons atzīst, ka tas viņu nevilina un krietni lielāka vēlme ir būt pārākam par Fernando Alonso.

“Sāncensība starp mani un Fernando aizrauj mani krietni vairāk kā cīkstēšanās ar Džensonu,” paziņoja Hamiltons intervijā “Daily Mail”. “Fernando ir pilots, ko es vēlos pārspēt. Arī Sebs ir labs mērķis, jo viņš pēdējos gados ir izcīnījis trīs titulus pēc kārtas. Tomēr Alonso ir ātrākais pilots ar vislielāko pieredzi. Jebkuram būtu grūtības pārspēt viņu.”

“Centieni būt priekšā Alonso un “Ferrari” man būtu lielisks izaicinājums šogad, jo “Ferrari” izskatās ļoti konkurētspējīgi,” turpināja brits. “Es domāju, ka šogad “Ferrari” būs ļoti ātri.”

Tostarp Luisam Hamiltonam kārtējo reizi nācās noliegt, ka pāreja uz “Mercedes”, kas noslēdza trīs gadu līgumu par kopējo summu par £60 miljoniem, nav bijusi motivēta ar lielāku atalgojumu.

“Visiem vajadzētu ielāgot vienu lietu – no algas viegokļa man būtu bijis izdevīgāk palikt “McLaren” komandā,” paziņoja Hamiltons. “Es vēlos pierādīt savas spējas jaunos apstākļos. Es sagaidu, ka šis izaicinājums liks man krietni pilnveidoties kā pilotam. Es vēlos tikt uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem pilotiem, kādi ir Mihaels vai Sebs. Es esmu 100% apmierināts ar savu lēmumu par pievienošanos “Mercedes”. Jo vairāk laika es pavadu fabrikā, jo vairāk aizraujos ar jauno izaicinājumu – tā ir lieliska vieta un tur valda vienreizēja atmosfēra. Taču man nav arī nekā slikta, ko pateikt par “McLaren” – es varu justies laimīgs, ka man tika dotia iespēja izaugt un debitēt Formulā 1. Mans mērķis šogad nav pārspēt tieši “McLaren”, lai gan es domāju, ka “Mercedes” šogad visus pārsteigs.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi