Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Hirvonens tuvojas pirmajai WRC uzvarai sezonā

“Citroen” komandas pārstāvis Miko Hirvonens atrodas vadībā arī pēc trešās dienas WRC pasaules rallija čempionāta priekšpēdējā posmā Sardīnijā, kad līdz sacensību beigām atlikuši divi ātrumposmi.

Šo dienu Hirvonens uzsāka vairāk kā minūti priekšā Jevgēņijam Novikovam no “M-Sport Ford” vienības. Soms brauca piesardzīgi un neuzrādīja labākos laikus nevienā no sešiem ātrumposmiem, taču vienalga prata atrauties un krievs Novikovs ir jau gandrīz pusotru minūti aizmugurē.

Rīt braucējiem atlicis veikt vairs tikai divus ātrumposmus, katrs no kuriem būs nedaudz vairāk kā 8 km garš. Ja Hirvonenu nepiemeklēs kāda negaidīta neveiksme, viņam šī būs pirmā uzvara sezonā un pirmā arī “Citroen” komandas sastāvā.

Tikpat drošā trešajā vietā atrodas igaunis Ots Tanaks, kurš līdz ar to tuvojas savam labākajam rezultātam WRC karjerā. Tikmēr šodien uz augšu krietni pakāpās Madss Estbergs, kurš uzvarēja četros ātrumposmos no sešiem (pārējos labākie bija Novikovs un Jāri-Mati Latvala, kurš sacensības turpina) un no septītās pozīcijas pacēlies uz ceturto. Savukārt Sebastians Ožjē ar S2000 ieskaites auto no ceturtās atkritis uz piekto vietu. Viņam garām tika arī Kriss Atkinsons, taču Ožjē dienas pēdējā “dopā” viņu atkal apsteidza.

Joprojām pirmajā desmitniekā atrodas igauņu pilots Karls Krūda, kuru gan šodien, atgriežoties sacīkstēs pēc avārijas, apdzina Peters Solbergs. Taču pārējie sekotāji tālu aizmugurē, līdz ar to punktus vienlaikus ir liela cerība izcīnīt uzreiz divām rallija ekipāžām no Igaunijas.

Sardīnijas rallija rezultāti pēc SS14 tiks publicēti…

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi