Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Horhe Lorenco debitēs Race of Champions

Horhe Lorenco, kurš iepriekšējā nedēļas nogalē Austrālijā izcīnīja otro MotoGP čempiona titulu, apstiptinājis dalību šī gada “Race of Champions” sacīkstē, kas notiks Bankokā.

Šajā sezonā Lorenco “Yamaha” sastāvā ir aizvadījis lielisku sezonu – jaunais čempions visos posmos nebija zemāk par otro vietu, ja neskaita vienu, kurā spānis tika izsists no sacīkstes jau pirmajā līkumā. Lorenco decembra vidū dosies uz Taizemi, kur veiks demo braucienus ar “Yamaha” motociklu un piedalīsies arī pašās sacīkstēs.

“Šis gads man ir izvērties vienkārši lieliski un es nevaru iedomāties labāku viedu, kā to pabeigt – man būs iespēja sacensties ar labākajiem pasaules pilotiem “Race of Champions” sacīkstē,” paziņoja Lorenco, kura nākamās sezonas komandas biedrs būs Valentīno Rosi. “Tas man nebūs viegls uzdevums, jo pasaules labākie sacīkšu piloti būs savā stihijā, kamēr man būs jāpierod pie papildus diviem riteņiem. Taču pasākumā piedalīsies arī Miks Dūens (pieckārtējs 500cc pasaules čempions) un mums abiem būs iespēja pierādīt, ka arī motosportisti var rādīt labu sniegumu uz četriem riteņiem. Es ceru, ka skatītājiem patiks un arī mēs gūsim baudījumu.”

Kopā ar Lorenco un Dūenu, pasākumā dalību jau ir apstiprinājušas tādas zvaigznes kā Sebastians Fetels, kurš Nāciju kausā startēs kopā ar Mihaelu Šūmaheru. Tāpat piedalīsies arī jaunais IndyCar čempions Raijans Hanters Rejs un Deivids Kulthards, kurš nesen paziņoja par savas DTM karjeras beigšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi