Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jaunais krievu talants kopā ar Sainsu junioru startēs Vēbera komandā

GP3 komanda “MW Arden” ir apstiprinājusi savu pilotu sastāvu: spānis Karloss Sainss juniors un krievs Daņila Kvjats.

Ļoti intriģējošais pilotu sastāvs un fakts, ka Kristianam Horneram un Markam Vēberam piederošā komanda pērn ar Miču Evansu izcīnīja GP3 titulu, liks īpaši pasekot “MW Arden” gaitām 2013.gada sezonā.

18 gadus jaunais Sainss juniors pateicoties savam vārdam ir nonācis autosporta žurnālistu redzelokā jau pirms vairākiem gadiem un tikai dēļ sasniegumiem viņam tas nebūtu izdevies. Pērn spānis debitēja britu F3 čempionātā, kur finišēja sestajā vietā, izcīnot 4 uzvaras, 9 pjedestālus – viens no kuriem bija jau pirmajā sacīkstē. Tas liecina, ka Sainss ātri pielāgojas jauniem apstākļiem un viņa testi sezonas izskaņā ar F-Renault 3.5 mašinēriju vēlreiz pierāda šo apgalvojumu.

Tostarp krievs Daņila Kvjats uz GP3 pārceļas no F-Renault Eurocup 2.0 sērijām, kur viņš kopvērtējumā finišēja uzreiz aiz čempiona Stofela Vandūrna. Jau 2010.gadā Kvjatu reizē ar Sainsu junioru savā junioru programmā ieskaitīja “Red Bull” un tagad enerģētisko dzērienu kompānija ir nolēmusi abus salikt kopā GP3 komandā, kas visdrīzāk nozīmē, ka galvenā cīņa abiem būs vienam pret otru, jo nav izslēgts, ka nākamais solis ar “Red Bull” atbalstu tiks nodrošināts tikai vienam no viņiem.

Daņila Kvjats nenoliedzami ir talantīgs braucējs un to parāda viņa kartinga panākumi un straujais progress zemākajās formulu klasēs. Turklāt Ufā (Baškortostāna) dzimušais jaunietis ir pietiekami erudīts un attapīgs sarunās ar presi un bez krievu pārvalda arī angļu, spāņu un itāļu valodas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi