Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Kovalainens varētu pievienoties Marussia F-1 komandai

Somu pilotam Heiki Kovalainenam varētu izdoties glābt savu F1 karjeru, jo pavērusies iespēja pievienoties “Marussia” komandai.

Kovalainens ziemā zaudēja vietu “Caterham” sastāvā, kas izvēlējās maksātspējīgākus braucējus, un tādu pašu ceļu gāja arī “Marussia” vienība, sastāvā pieņemot Maksu Čiltonu un Luisu Raciju. Tomēr nav noslēpums, ka Racijas sponsori ir nokavējuši noteikto naudas iemaksāšanas termiņu, kā rezultātā brazīlietis šogad visticamāk tomēr nestartēs šīs komandas sastāvā.

Šobrīd Barselonā notiekošo F1 testu aizkulisēs parādījusies informācija, ka Heiki Kovalainens jau veic sarunas ar “Marussia”, vēsta somu televīzijas kanāls MTV3, atsaucoties uz drošiem, bet anonīmiem avotiem. Turklāt jau sestdien Kovalainenam varētu tikt dota iespēja aizvadīt testus ar krievu komandas “Marussia” jauno formulu.

Britu televīzijas kanāls “Sky” tikmēr vēsta, ka Kovalainens jau paviesojies “Marussia” rūpnīcā uz sēdekļa piemērīšanu un viņam piedāvāts par brīvu aizvadīt visu 2013. gada F1 sezonu.

Presē arī pavīdējusi informācija, ka uz Racijas vakanto vietu tagad pretendē arī maksāt varošie Narains Kartikejans un Žils Bjanki, taču nav zināms, kādas ir viņu izredzes. Tāpat pavīdējusi informācija, ka Raciju varētu nomainīt Vitālijs Petrovs, tomēr viņa menedžere Oksana Kosačenko ceturtdien Barselonas testu laikā presei paziņoja, ka krievi ir tikai “Marussia” īpašnieki un praktiski nav iesaistīti komandas darbībā, bet Petrovs šogad Formulā 1 nestartēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi