Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Krievu pilota Petrova sarunas ar _Caterham_F-1 komandu ir apstājušās

Vitālija Petrova sarunas ar “Caterham” komandu ir iesprūdušas, lai gan nesen tika ziņots, ka nepieciešams tikai krievu pilota atbalstītāju apstiprinājums, lai viņa karjera F1 turpinātos.

Jau ilgāku laiku Heiki Kovalainena vārds vairs netiek saistīts ar “Caterham” komandu, jo soms izvēlējās nemeklēt sev sponsorus un paļauties uz talantu. Tostarp “Caterham” komanda jau ir nolīgusi Šarlu Piku, kurš pērns startēja “Marussia” un kuram ir pieklājīgi atbalstītāji Francijā. Arī no Petrova puses tiek prasīts finansiālais atbalsts, kas esot apsolīts no jau uzticamo krievu pilota atbalstītāju puses. Tomēr Petrova menedžere Oksana Kosačenko ir paziņojusi Krievijas presei, ka sarunas apstājušās, jo komanda atrodas restrukturizācijas procesā un vispirms ir jāatrisina vairākas citas lietas.

“Šobrīd vēl ir vairāki neatbildēti jautājumi,” paziņoja Kosačenko. “Jānoskaidro vairākas nianses un pagaidām mēs esam gaidīšanas fāzē. Tas ir saistīts ar komandas restrukturizāciju. Mēs esam pilnībā atkarīgi no viņiem un neko šobrīd nevaram paātrināt.”

Tostarp Kosačenko arī noliedza, ka Vitālijam Petrovam ir izdevies šo mēnešu laikā piesaistīt jaunus sponsorus: “Pagaidām mums nav izdevies piesaistīt jaunus atbalstītājus. Kur gan žurnālisti to visu ņem? Pati esmu žurnāliste un ļoti labi zinu, kā tas vienkārši var uzpeldēt kāda iztēlē.”

Tostarp vēl viens pretendents uz vietu “Caterham” ir Bruno Senna, kurš cenšas iegūt vietu arī “Force India” komandas sastāvā. Nevar aizmirst, ka arī Sennam ir pieklājīgs atbalstītāju pulks Brazīlijā un viņu kopējais pienesums tiek vērtēts uz 15 miljoniem ASV dolāru, tomēr neskatoties uz to  Sennas zaudēja vietu “Williams” komandā, kas nolēma dot iespēju jaunajam talantam Valteri Botasam, kas gan nevar palepoties ar tik dāsnu finansiālu pienesumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi