Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Latvijas moto kaskadieri sniegs paraugdemonstrējumus Krievijā

Piektdien, 7.jūnijā, moto kaskadieru komanda „Stuntfighters“ sāks mēnesi ilgo braucienu uz Krieviju, kura laikā, mērojot 10 000 km garu ceļu, sniegs paraugdemonstrējumus trijās pilsētās, informē Ghetto Games projektu vadītāja Elīna Kerre.

Četri „Stuntfighters“ braucēji – Jānis Rozītis ar dzīvesbiedri Sandru Rozīti un Lauris Klēbahs ar sievu Sabīni Klēbahu - paraugdemonstrējumus sniegs Permas, Krasnojarskas un Novosibirskas pilsētu svētku ietvaros. 

„Pērn Novosibirskā mūsu šova dēļ noslēdza pilsētas galveno ielu. Šogad būs tāpat, klāt nākušas vēl divas pilsētas,“ pastāstīja Jānis Rozītis, kurš kaimiņzemes publikai uzstājas jau kopš 2008.gada. 

Krievijas skatītāji Latvijas moto kaskadieru komandu vienmēr uzņemot ļoti atsaucīgi. „Pēc šova stundu jāsniedz autogrāfi. Gandarījums pēc tam ir liels,“ atklāja J.Rozītis. 

„Stuntfighters“ dalībnieks J.Rozītis uz Krieviju vedīs līdzi vienu no savu jaunākajiem trikiem – pasaulē populāro, taču Ziemeļeiropas un Sibīrijas platuma grādos vēl neredzēto „Stoppie Flip“, kura laikā braucējs apgriež motociklu 360 grādus ap savu asi.

Nesen vienā no treniņiem, izmēģinot jauno triku, J.Rozītis guva arī pēdas savainojumu – uz Krieviju viņš dosies ar lauztu pēdas kaulu. Neveiksmīgajā treniņā viena kūleņa vietā motocikls apmetis trīs. „Pazaudēju kontroli pār motociklu, beigās tas nogāzās šķērsām un uzkrita man uz kājas,“ atklāja J.Rozītis.

„Stuntfighters“ komanda no brauciena pa Krieviju plāno atgriezties jūlija sākumā, lai, iespējams, piedalītos Pasaules Streetbike freestyle čempionātā. Vasaras noslēgumā komanda aktīvi piedalīsies „Ghetto Games“ pasākumos, kā arī Liepājā no 30.līdz 31.augustam rīkos Ziemeļeiropas čempionātu „KurlandStunt2013“. 

Moto kaskadieru komanda „Stuntfighters“ pārstāv „Streetbike freestyle“ – vienu no atraktīvajiem un modernākajiem motosporta veidiem. Dibināta pirms pieciem gadiem, komanda kļuvusi par šī sporta veida aizsācēju Latvijā. „Streetbike freestyle“ sacensībās „Stuntfighers“ ir nesuši Latvijas vārdu pasaulē ar izciliem panākumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi