Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Lotus uz Moncu apstiprina Žeromu D'Ambrosio

Kā jau tika gaidīts, beļģis Žeroms D’Ambrosio ir apstiprināts “Lotus” komandas sastāvā uz Itālijas GP izcīņu.

Pēc tam, kad Romēns Grožāns par kārtējo incidentu startā tika sodīts ar vienas sacīkstes diskvalifikāciju un 50’000 Eiro naudas sodu, “Lotus” komanda ir nolēmusi viņa vietā Itālijas GP posmā uz starta laist vienības rezerves pilotu Žeromu D’Ambrosio.

Pēdējo reizi Formula 1 mašīnā D’Ambrosio sēdēja maijā, kad piedalījās testos Mudžello vienības sastāvā. Savukārt iepriekšējā sezonā beļģis startēja “Marussia” komandā.

“Kad mēs nolīgām Žeromu, kā mūsu komandas trešo pilotu, mēs tikām pie ļoti motivēta un talantīga pilota,” paziņoja komandas boss Ēriks Buljē. “Mēs ceram, ka šīs īpašības nesīs mums dividendes arī posmā Moncā. Žeroms ir lieliski integrējies komandā un labi parādīja sevi Mudžello testos. Tagad viņam ir iespēja parādīt sevi arī Grand Prix sacīkstē sarežģītajā Moncas trasē ar formulu, kurai ir potenciāls izcīnīt pjedestālu. Turklāt viņš pa pusei ir itālis un nav igli jādomā, lai uzminētu, kuru pilotu skatītāji atbalstīs, ja neskaitām Fernando Alonso.”

“Mans mērķis vienmēr ir bijis atgriezties Formulā 1 un tāpēc es šo iespēju garām nelaistu ne par ko,” paziņoja D’Ambrosio. “Monca ir fantastiska trase un es nevaru vien sagaidīt, kad varēšu doties trasē piektdienas treniņos. Kā trešais pilots es esmu piedalījies visās komandas sapulcēs un pilotu sanāksmēs, tā kā esmu labi sagatavojies. Jau svētdienas pēcpusdienā es atdošu formulu Romēnam, tomēr es ceru, ka šī iespēja ļaus man pilnvērtīgi parādīt savas spējas.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi